Proteus - серйозний погляд необхідно

C

cyberblak

Guest
Привіт всім,

Знову схематичне симулятор плати інструмент обговорення.Але добре, я не хочу, щоб почати все заново.

Я хочу знати, якщо Proteus може розглядатися як інструмент Професійні дизайн.Я спробував демо, як видається, добре, добре функції управління частини ...це дивне, хоча користувальницький інтерфейс (то позначки концепції ...).

Я хотів би знати думку людей, які використовували його на деякий час ...Будь-які обмеження, основні недоліки?

Мені треба купити інструмент CAD і цей один, здається, вбудований відладчик ціну ...

Спасибі!

cyberblak

принципових схем OK
Моделювання Гарне
PCB макета OK, дуже добре з Електра autorouter.
VSM ви ---
віртуальних інструментів дуже хороший

Кращий інструмент для грошей вони беруть.

поджілкі

Як і всі, залежить, що ви використовуєте його для.Мікро-, цифрової це ОК.Низькі частоти аналогового і ОК.РЧ / ВЧ - що ж, було дуже складно.Загалом, не буду робити Я для вас.

Доступних професійних друкованих плат основних інструментів є PADS і CADSTAR.Вони обидва Windows програм.
тобто вони працюють, як і більшість вікон програми.
Використання Proteus, один невірний клік мишею, і ви отримали біт всюди.
Proteus спробувати на все робити і як раз про робить!, Я б поставив його в якості інструменту hobiest.
PADS і CADSTAR зосередитися на робимо одну справу добре, друкованих плат.

Я також буду recommand CADSTAR або прокладок, а не proteus.Because в ці інструменти більш дружній, ніж протей

Proteus добре, тому що його простого моделювання мікроконтролерів.Іноді я використовую його, якщо я хочу зробити простий моделювання з AVR.Але, на мій погляд Proteus виглядає як іграшка, і не підходить для великих проектів.

Я згоден, що подушечки й CADSTAR дуже хороші ...але я не можу дозволити собі 10k $ US програмного забезпечення ...

cyberblak пише:

Привіт всім,Знову схематичне симулятор плати інструмент обговорення.
Але добре, я не хочу, щоб почати все заново.Я хочу знати, якщо Proteus може розглядатися як інструмент Професійні дизайн.
Я спробував демо, як видається, добре, добре функцій частині управління ...
це дивне, хоча користувальницький інтерфейс (то позначки концепції ...).Я хотів би знати думку людей, які використовували його на деякий час ...
Будь-які обмеження, основні недоліки?Мені треба купити інструмент CAD і цей один, здається, вбудований відладчик ціну ...Спасибі!cyberblak

Це оцінили ...Саме таку інформацію, що мені потрібно.
РЧ / ВЧ це не моя спеціальність в будь-якому випадку, не хвилюйтеся ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back