plzzzzzzz> мені допомогти ........( SGCPW)

G

Guest

Guest
привіт всім,
Мені потрібно знайти характеристики опору спалити на обгрунтовані компланарних хвилеводу з допомогою будь-якого з чисельного simaultion.
чи є аналітичні formuals для цього ......
якщо я використовую FDTD simlation інструмент, Ват г можливих параметрів, доступних для Stacked обгрунтовані компланарних хвилеводу витягти?
і яка процедура, що мені потрібно дотримуватися, щоб витягти ці параметри.
якщо я використовую ПМЛ граничних умов для sgcpw, що р місцях я HAV застосувати ПМЛ клітин.

Plz допоможіть мені ........

чекає somones допомогти ........

Привіт, Раманом:

Зеланд пропонує безкоштовний "LineGauge Basic" для більшості популярних ліній електропередачі (www.zeland.com).Я перевірив це і заснованого CPW входить один з TLNs.Я з Зеландія.Спасибі!

З повагою,

привіт Цзянь,
спасибі за ваше добре інформації.Я завантажив програмне забезпечення.я також необхідно знати основні склади для параметра видобутку.
тобто, мені потрібно знати, як отримати з paramters від кінцевих різниць результатів моделювання (теорія) У тебе є який-небудь матеріал, що відноситься до тієї ж.
якщо так, будь ласка, відправте його мені.може у мені допомогти, щоб витягти параметри спалити на обгрунтовані компланарних хвилеводу з додатком цієї відповіді .........

прогнозування ур відповісти
Раманом

Хай,
якщо я йду аналітично, то яка процедура, що мені потрібно стежити, щоб витягти вищевказаних параметрів.

Привіт, Раманом:

Якщо ви хочете, щоб витягти вхідний імпеданс Зін, ви можете просто взяти ДПФ V (T) і I (т), щоб отримати V (Р) і I (F).Потім, Зін = V (F) / I (F).З Зін, ви можете отримати п'ятидесятих нормовані S-параметрів.Якщо ви хочете знайти узагальнених S-параметрів, нормована на опір порту, ви повинні спробувати витягнути падаючої та відбитої хвилі.Там повинно бути місця, де можна знайти різні способи зробити це.Якщо ви не можете знайти в будь-якому випадку, ви можете перевірити це на мій кандидатДисертація (Jian-X. Чжен, кафедра ЄЕК Колорадського університету в Боулдері, 1990. Я реалізував декілька способів вирішити цю проблему. Мені здається, я ще не опублікував жодного документа з цими схемами і моя кандидатська дисертація може бути Єдине місце, щоб знайти схеми я реалізував. Regards.

привіт Цзянь:
Я не можу отримати кандидатську дисертацію по посиланню.
Plz дати мені посилання, щоб отримати дисертації.
як знайти значення у і я від електричного і магнітного поля.

Привіт, Раманом: Вибачте.Я не веду електронну копію моєї дипломної роботи.Для V, ви можете прийняти інтеграції між E 2 провідників.Бо я, ви повинні прийняти цикл інтеграції на одному з проводів.З повагою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back