PIC165877 і MikroC

T

tahir4awan

Guest
Я не дуже багато знань про передові програмування мікроконтролерів і термін UART завжди бентежило мене. Наскільки я розумію, про UART, що ви можете передавати дані з комп'ютера на мікроконтролері. Може хто-небудь пояснити мені про UART і було б краще, якщо ви можете розмістити схему так, що я можу краще зрозуміти його. Спасибі

Я не використовую MikroC себе, але ви завжди можете змінити, щоб HiTech безкоштовної версії і витратити деякий час, дивлячись на зразки у них є. У них є про UART для PIC16XXXX. Використовуйте будь-який тренажер програми? як Isis Proteus? Я можу показати вам, як можна підключитися через віртуальний COM RS232 (з'єднується з Proteus в приймач програми так само, як Геракл або Rs232analyser, ви також можете створювати додатки VB, щоб перевірити дані в / з ПОС) з використанням ComPin і DB9.

Спасибі за відповідь основному моя справа, що UART є чіп, який робить спілкування між ПК і мікроконтролерів. Правильно я кажу?

[URL = http://en.wikipedia.org/wiki/Universal_asynchronous_receiver/transmitter] Універсальний асинхронний приймач Матеріал з Вікіпедії - вільної енциклопедії [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back