OPNET крок за кроком ...

R

ramisalem

Guest
Привіт, плз друзі, ви можете поділитися OPNET крок за кроком підручник. Хто-небудь є ідея про те, як WiMax може імітуватися за допомогою OPNET або Matlab :?::?: плз допомогти .... для тих, хто хоче знати, як отримати OPNET безкоштовних освітніх І. версія готова .... спасибі ... З найкращими побажаннями

Привіт Ramisalem плз скажіть мені, як завантажити безкоштовно освітніх версія OPNET програмного забезпечення, а також завантажити матеріали про це завдяки

привіт я Ramisalem також хочуть безкоштовні освітні версії OPNET,

Привіт, це повна адреса для OPNET компанії, OPNET штаб-квартирі в Bethesda, MD: OPNET Technologies, Inc 7255 Вудмонт-авеню Bethesda, MD 20814 240-497-3000 [електронної пошти] info@opnet.com [/] електронній пошті, щоб отримати безкоштовно освітніх копіювання, відправка електронної пошти з поштового ящика, щоб [електронної пошти] info@opnet.com [/] електронній пошті і протягом тижня ви отримаєте безкоштовні освітні копії. З найкращими побажаннями

[Цитата = ramisalem] Привіт, плз друзі, ви можете поділитися OPNET крок за кроком підручник. Хто-небудь є ідея про те, як WiMax може імітуватися за допомогою OPNET або Matlab :?::?: плз допомогти .... для тих, хто хоче знати, як отримати OPNET безкоштовних освітніх І. версія готова .... спасибі ... З повагою [/quote] використовувати OPNET керівництва. Якщо ви ще не Надіслати ПП для мене.

Opnet acadamic видання можуть бути завантажені з OPNET безпосередньо ..

[Цитата = ramisalem] Привіт, це повна адреса для OPNET компанії, OPNET штаб-квартирі в Bethesda, MD: OPNET Technologies, Inc 7255 Вудмонт-авеню Bethesda, MD 20814 240-497-3000 інформація (в) opnet.com, щоб отримати безкоштовно освітніх копіювання, відправка електронної пошти з поштового ящика до інформації (в) opnet.com і протягом тижня ви отримаєте безкоштовні освітні копії. З повагою [/quote] Невже вони відправляти або ви жартує ???

Мені потрібно OPNET, якщо частка U плз, иль цінуємо

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back