NPN біполярної моделі пристрою

C

cmos_ajay

Guest
Здравствуйте, мені потрібен файл моделі для NPN пристрої, полі резистор і конденсатор МІМ для аналогових інтегральних схем. Я використовую LTSPICE і мені потрібно файл моделі для освітніх цілей тільки. Спасибі.

Здравствуйте, Ви маєте на увазі рівняння (Еберса-Молла / Гуммель-Пуна) моделі, або просто список параметрів для конкретного транзистора?

Здравствуйте, мені потрібен список параметрів NPN BJT для моделювання в LTSPICE або HSPICE. У мене є файл параметрів моделі для ПМ і NMOS пристроями, і я роблю забороненої зони схему ведення. Спасибі.

NPN біполярної моделі пристрою можна дуже різними. По-перше, ви повинні сказати, що процесу (стандартна або CMOS BiCMOS) і який процес Розмір . Тоді: низький-B паразитарні бічній або високий-B BiCMOS NPN? Які SPICE рівні? Рівень 1 моделі (Гуммель-Пуна) в порядку?

Здравствуйте, Я використовую 0.25um процес CMOS (BSIM3). Модель файл рівні = 8. Я не впевнений, з низьким B паразитарні бічній або високий-B NPN BiCMOS. Так що або це добре зі мною. З повагою.

Здравствуйте, Я використовую 0.25um процес CMOS (BSIM3). Модель файл рівні = 8.
Рівень 8 BJT моделі HiCUM моделей (С. PDF нижче) і не є легко доступними для процесів CMOS. І все 0.25μm STD. CMOS процесів я знаю, не підтримують моделі NPN BJTs, вибачте! Може бути, хтось може допомогти вам, якщо ви покажете, як ви б цього макета NPN. Не знаю, якщо ви можете використовувати STD. HiCUM моделі знизу? View attachment 55661

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back