Mulitplexing & роблять інші завдання

G

Guest

Guest
Привіт усім.Я новачок у мікроконтролерах і я повинен написати програму для AT89C2051 інкремент кол відображається на 4-7 SEGS в залежності від стану двох вхідних шпильками.Ось як це працює:

Читайте Pin 2
Якщо PIN високий, читати Pin 3
Почекайте, поки контакт 3 виходить високий, коли це відбудеться, приріст кол
і повторюватися через

Але я також повинен мультиплексування 4-7 Домашнє насильство.Якби мені довелося робити код щось на зразок цього:

Код:

setb P3.0; ініціалізації Pin 2 як вхідний

JB p3.0, вгору, якщо контактний високий, щоб стрибати вгоруUp:

setb p3.1; ініціалізації Pin 3 як вхідний

JNB p3.1, $; циклі тут до Pin йде високими

Na Targach Automaticon, Mitsubishi Electric zaprezentuje w tym roku aż 5 robotów przemysłowych MELFA, w różnorodnych aplikacjach.

Read more...

Привіт
Я сподіваюся, це допоможе ....ця збірка прог для compiller X51 L51
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прив'язаності

Привіт,
Один з методів, що використовуються в таких випадках є генерація переривання таймера на кажуть про 2,5 мсек.і завантажувати дані одну цифру в дисплей для кожного переривання, так що ваші 4 відображає отримати оновлюється протягом 10 мс.Крім того, можна також розраховувати ця затримка приблизно в програмне забезпечення і називають цифру звичайні оновлення на періодичній основі.

До речі, у Вашій постановці завдання, Ви не вказали, що робити, якщо Pin 2, не є високою з випробувань, а також після того, як біти знаходяться високою, якщо вам не доведеться чекати їм іти низько Перед повторенням випробування.Ви також можете встановити два біти порт тільки один раз на початку, щоб зробити їх входи і немає необхідності робити це в циклі.
Привіт,
Laktronics

Спасибо за ответ, я подивлюся на цю програму.Я роблю прості люди заперечують, що я скачав з сайту.

Pin 2 і пін-код 3 підключені до LDRs.Вона працює в рамках програми тестування шпильки в той час як мультиплексування 4 цифр.Тінь пройде LDRs одного в той час, що робить кожен піти у свою чергу, високий.Коли світло падає назад на LDRs, вони підуть низько.Якщо один з штифтів йде високими, він чекає іншого йти високими.
Залежно від послідовності, то лічильник буде вважати вгору або вниз.

Його тонка взяти на себе зараз, що, коли заблоковані одним, інша, безумовно, буде заблокована через хвилину, і обидва вони не будуть розглянуті в той же час.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back