mosqito вбивця ланцюга (дуже корисно)

Хай всім .... Мій друг з використанням аналогічних комерційних відбивач диплом вбивця для mosqitos.Він купив його з Newzealand.Продукт деталі і специфікації доступні на www.megacatch.com

Минулого вночі у мене була зустріч з запеклих партію цих худоби.
І вони теж були плани на мене.У ході зустрічі з ними на пошуки нових жаріння Bat, мені вдалося варварської atleast близько 100 з них.
Я думав, він був, як я couldnt бачу декілька з них на warfront, хоча я викликав на їх ховаються.

Але я був не в настрої для виклику у war.I викладених у моєму ліжку, підсвічування покинути, і я діяв, як я slept.A кілька хвилин по тому я несподівано перейшли на світ, щоб побачити іншу ескадрилью цих демонів, прямо над моєю головка з задньої місцях бали, і я відчула, вони grinning на мене.

Я couldnt контролем мого гніву, що я повинен був змінити мою кімнату в порожню, sanitised одного.

Сьогодні будь-якому випадку їм буде нападів них, праворуч від їх приховувати-аутов і повністю промийте їх навіки.

Один трюк, щоб уникнути цієї проблеми полягає в тому, щоб вікна дует вентилятор з зовнішнім через хороший екран.Mosqitos слідувати вуглекислого газу.Цей вентилятор дует з причин всі отвори в твій будинок би звернути повітря, в яких не вуглекислий газ.У комарів після діоксиду вуглецю від вентилятора запустити в екран і не йти далі.

Привіт,
реальний пристрій складається
1) УФ-лампа 2) високої напруги генератора оr СМПС 3) 2 дроти сітка.У цей invertor C. NAGYMATE.Дуже легко знайти цю схему в чистому і зробити за один вечір.

Моя районі було повно комарів.У комарі їли мене!Тоді мільйони летючих мишей їли їх.
Зараз всі вони пройшли, так як мій місто позбувся від них.

Хай одного, будь ласка, допоможіть мені.Я нахиляє розумію, ця схема ..будь ласка, звертайтесь, будь ласка, звертайтесь, будь ласка, коли який-небудь орган допоможе мені, я спробую зробити це, будь ласка.якщо у вас які-небудь інші схеми, будь ласка, відправте його на цей пошта ID: sankar_d1456 (AT) yahoo.co.in

Це просто звичайний осцилятори з двох транзисторів.Його вихідна напруга дуже низький, щоб рівень звуку від пьезо датчик буде дуже низькою.

Воно не вбиває комарів.
Він просто робить свистячий звук.
Google містить посилання, які кажуть, що не відігнати комарів.Вона може приваблювати комарів.

дуже-дуже дякую ДЗІ (Audioguru).JI є які-небудь схеми вбити mosquiroe.може у мене прохання повідомити ДЗІ,
будь ласка, звертайтесь, будь ласка, будь ласка, допоможіть мені ДЗІ

Люди, війна проти комарів є losed війни !!!!!!
Не витрачайте час, ми повинні зробити світ з ними ....
Єдиним способом я можу спати в ніч використовує охолоджувач у вікно.Звук кулер приховує комарів atacks ....

penrico писав:

Люди, війна проти комарів є losed війни !!!!!!

Не витрачайте час, ми повинні зробити світ з ними ....

Єдиним способом я можу спати в ніч використовує охолоджувач у вікно.
Звук кулер приховує комарів atacks ....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back