MicroBlaze

C

ck_nandy

Guest
привіт
робити кого-то є ідея про митний periperal в MicroBlaze.

якщо це так passs деяку інформацію

Ви повинні зробити обгортку OPB для створення користувацького периферичної які будуть спілкуватися з MicroBlaze.XPS має інструмент для створення цієї обгортки.Це дасть Вам інтерфейс для вашої периферії.

привіт
я ВПО generat ОПБ периферичної за допомогою mannual.
я отримав USER_LOGIC.VHDL
я DNT ВПО ідея про те, що треба змінити.

сп у мені допомогти

Я дійсно не працював на будь-який з таких проектів.Але я розумію, ви можете створити свій власний периферичної використанням інтерфейсу (порту-карту), наданих обгортка OPB.Ви отримаєте годинник, шум, Даут, адреса і т.д. сигналів у цій упаковці.Ваш периферичної займе якийсь осередків пам'яті на карті БОЗ адресу.Ви можете отримати доступ до периферичної використанням пам'яті, привласнених периферичної з C-код у MicroBlaze.
Якщо ви використовуєте MicroBlaze і ОПБ обгортку в перший раз, у можете почати з миготінням світлодіода код у периферійний пристрій.Це допоможе вам зрозуміти, обгортки OPB і інтерфейс.Як тільки ви в змозі налагодити зв'язки між MicroBlaze і периферичної використанням OPB шини, що теж з C-код на MicroBlaze, ви можете піти вперед з більш складною функціональністю в периферійний пристрій.

Шукайте деякі приклади проектів з Xilinx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back