Micro підставі Калькулятор (потрібна допомога)

K

kostispalamas

Guest
Привіт.

Я роблю мікро-калькулятор, заснований, який використовує ці компоненти:

мікро-Філліпс 89C668
7-сегментний декодер (74HCT4511)
4-значний загальним катодом 7-сегментний дисплей
Звертаючи буфера (74HCT240)
декодера (І і АБО GATE)
клавіатура

Я роблю це в якості університетської завдання.Ну, я все це пов'язано з використанням даних листів кожного компонента, але я не знаю, як вони дійсно працюють, як мій калькулятор буде працювати.Я не можу отримати допомогу від мого уні так що я пост тут!
Я шукав в інтернеті, але я знайшов мінімальної джерело, щоб допомогти мені.
Я просто хочу знати, як це все буде підключений і працює ...Мені теж треба зробити програму, але, як я збираюся зробити це м'який, якщо я не знаю, як цей компонент працює?(Я добре знайомий з мовою програмування).

Те, що я питаю, якщо хто знає будь-який зв'язок, що я можу знайти джерела про це калькулятор і як він працює.Я знаю, що користувач натисне клавішу на клавіатурі, який буде підключений до мікро.Потім програмне забезпечення зберігається у мікро змусить якась логіка 0 або 1, щоб зробити 7-сегментний індикатор.
(Примітка: Я перевіряв мій 7-сегментний дисплей і працює відмінно, всі цифри, світитися).

Якщо хто-небудь може мені допомогти, що я по-справжньому оцінити.

Спасибі
Kostis Палама

, Так що ніхто на цьому форумі знає, як невеликий проект працює?!

Калькулятор буде працювати, запустивши програму в 89C669.Це мікроконтроллер, який базується на основних 8051.Ці чіпи, поки нічого не запрограмований.Частина повинна бути запрограмована для сканування клавіатури, інтерпретувати натиснення клавіш, виконувати арифметичні та відображення результатів на 7 сегментний дисплей.
Причина, ніхто не відповів, що Ваш запит є занадто загальним.Конкретних мікрокоду або програми потрібно, залежить від чіпів і яким чином вони підключені.Якщо когось є вбудований калькулятор, з точно такої ж частини точно так же механізм, мікрокоду вам не будуть доступні.Ви повинні написати його.Кожній конфігурації унікальний набір мікрокоду.
Це може здатися заплутаним, як ви можете легко завантажити нові комп'ютерні програми або код з Мережі, і вони працюють на вашому комп'ютері.Причина цього полягає в тому, що апаратної конфігурації машини встановленого стандарту.Без стандарт, це ж унікальний код або вимоги програми буде існувати.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back