MAX7219 не зовсім достатньо чоловік!

Ах, так, звичайно! Спасибі за виправлення. Я замовив кілька commoned мереж резистор з різними значеннями і постараюся це, як тільки всі прибув. PIN-з 2803s і 2981s робить це реальним легко додати ці резистори на макетної платі. Я буду тримати цю тему оновлюється. Це може зайняти деякий час, тому що я замовив деякі компоненти з Китаю з міркувань вартості.

ОК, я радий повідомити, що це працює. : LOL: Мені потрібно було тільки зміна граничних резистори для світлодіодів. Я не взяв до уваги падіння напруги через 2803s і 2981. Так вони тепер і 22R 560R для десяткового дробу. Але ви хотіли б, щоб перерахувати їх для дисплеїв у будь-якому випадку. Крім того, навантаження резистора між MAX і 2981 не потрібно, але він працював так само добре з ними. Я вніс зміни в схеми. Ось як це дійсно працює. Я взяв кілька фотографій з мого тестування. Перші кілька показують схеми на макетної платі. Тоді половина дисплей у дії. Тоді я припаяти все на смугу ради. Перша плата є одним з MAX, що я вже зробив. Другий я зробив сьогодні "водій дошка". На цій дошці можна зрозуміти, чому це було набагато простіше використовувати інший 2803 в якості перетворювача. Тільки один провід на всій дошці. ;-)) HTTPS: / / picasaweb.google.com / chris.yesyes / ObservatoryClock #

Дуже приємно! Молодці! Я можу бити тебе за розмірами, хоча, моя найбільша цифровий годинник було трохи більше 4 метрів! Брайан.

Спасибі! Вони зазвичай говорять, розмір не має значення. Але вона дуже важлива для цього проекту .. ;-) 4 метрів ви говорите? У кімнаті, де мій дисплей у кінцевому підсумку навіть не 4-х метрів у будь-якому напрямку ... ;-) Шахта матиме 8 цифр та чисельних 8x64 світлодіодна матриця для тексту (ще 8 MAX7219) ;-))

Великий годинник буквено-цифровий, з 6 'люмінесцентних ламп. Трубчасті печі залишилися працювати на низькій потужності, було б почати негайно і мережі був переведений в трубах з симистором. Це було для відомого автомобіля роздрібний торговець який на щастя, було коротке ім'я, на дисплеї по черзі часу і "L * X для автомобілів". Брайан.

Ось невеликий трюк, Звернути цифрою 3 (десять хвилин один), так що Dp в даний час на верхньому лівому кутку. Тепер ця цифра зв'язатися з іншими наступним чином: цифра 2 (годин) цифрою 3 (десять хвилин) D А. Є. Б. Ф. до Са до БД в ЄС до FG до м ПП Д. П. Тепер ви можете блимати Dp на цифру 2 і 3, і це буде виглядати як професійна.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back