D
Damnthistinleg
Guest
Привіт, це мій перший пост тут, так що перейдіть просто на мене. Хоча у мене є трохи знань, це більше місця, ніж знак - якщо ви бачите, що я маю на увазі! У всякому разі, я працюю над невеликим проектом, для якого MAX7219 є майже ідеальним. Мені потрібно, щоб диск 8 великих сім відображає сегмент, але вони потребують більше енергії, ніж можна отримати безпосередньо від 7219. Хоча дані не доступні для дисплеїв, кожен сегмент представляється використовувати чотири яскравих світлодіодів в серії з 100 Ом резистор для обмеження струму. Я підозрюю, що з цього, що вони призначені для експлуатації на 12 В постійного струму. Я хотів би скористатися об'єкта затемнення PWM на MAX7219, тому мені потрібно зробити дві речі. По-перше, я думаю, мені доведеться відмовитися від резистора, щоб близько 27 Ом, щоб збільшити струм через світлодіоди, як вони тепер будуть імпульсного. По-друге, мені потрібно посилювати виході з 7219 з метою забезпечення відповідної напруги та струму. Проблема в тому, що мені потрібно зробити це якомога більш ефективно, як я хочу, щоб запустити все, від 12-вольтової батареї. Заздалегідь велике спасибі за будь-яку допомогу! Дейв.