MAX7219 не зовсім достатньо чоловік!

D

Damnthistinleg

Guest
Привіт, це мій перший пост тут, так що перейдіть просто на мене. Хоча у мене є трохи знань, це більше місця, ніж знак - якщо ви бачите, що я маю на увазі! У всякому разі, я працюю над невеликим проектом, для якого MAX7219 є майже ідеальним. Мені потрібно, щоб диск 8 великих сім відображає сегмент, але вони потребують більше енергії, ніж можна отримати безпосередньо від 7219. Хоча дані не доступні для дисплеїв, кожен сегмент представляється використовувати чотири яскравих світлодіодів в серії з 100 Ом резистор для обмеження струму. Я підозрюю, що з цього, що вони призначені для експлуатації на 12 В постійного струму. Я хотів би скористатися об'єкта затемнення PWM на MAX7219, тому мені потрібно зробити дві речі. По-перше, я думаю, мені доведеться відмовитися від резистора, щоб близько 27 Ом, щоб збільшити струм через світлодіоди, як вони тепер будуть імпульсного. По-друге, мені потрібно посилювати виході з 7219 з метою забезпечення відповідної напруги та струму. Проблема в тому, що мені потрібно зробити це якомога більш ефективно, як я хочу, щоб запустити все, від 12-вольтової батареї. Заздалегідь велике спасибі за будь-яку допомогу! Дейв.

завантажити дані звідси [URL = http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=MAX7219] MAX7219 дані, MAX7219 радіокомпоненти, MAX7219 Datenblatt, MAX7219 керівництва, MAX7219 даних листів, MAX7219 PDF - ALLDATASHEET.COM [/ URL ], можливо, дані для відображення, що ви намагалися використовувати, можна було з того ж сайту.

Дякую, але 7219 дані не проблема, і я не потрібен для дисплеїв, як я простежити їх. Я дійсно з нетерпінням, щоб знайти кращий спосіб водіння їх, не використовуючи щось неефективно, як масив Дарлінгтон. Дейв.

Технічний опис показує, як використовувати цифри диск із зовнішніми польових транзисторів при використанні великих дисплеїв. Якщо це ще не достатньо, ви можете використовувати транзистор диск, на сегмент сигналів, а також і все ще зберігають ШІМ зменшення яскравості. Брайан.

Ааа, я бачу. Я пропустив, що небагато. У мене було дивитися на нього, але я не думаю, що це допоможе в моєму випадку. MAX7219 вимагає 5 вольт і цифр вимагає 12 вольт. MAX394, здається, не в змозі звертатися різниця між напругою живлення і включення напруги і в будь-якому випадку, максимальний струм через перемикач 100mA. Я тепер спав на її, однак, і може мати просту відповідь. Проблема насправді той факт, що дисплеї загальним катодом. Якщо б вони були загальний анод і я перейшов 0 вольт боку, я повинен бути в змозі використовувати простий вимикач NPN які могли б ще скористатися затемнення PWM на MAX7219 з мінімумом компонентів. Це дозволило б вирішити проблеми перемикання високої напруги. Маючи це на увазі, ймовірно, це простіше Desolder світлодіодів в цифри і повернути їх навколо. Чи означає це звучить? Дейв.

Полярності MAX7219 сигнали тільки дозволяє використовувати загальні відображає катода, будьте обережні, якщо ви просто включаєте одного боку, особливо якщо ви інвертувати сигнал або ви знайдете всі цифри , за винятком [/ I ], який ви хочете відображаються одночасно! Я був би схильний залишитися з тієї ж цифри схема приводу (земля сторони), але підвищення боку анода від 5 до 12. Проблема в тому, він використовує кілька компонентів, ви, ймовірно, потрібно два транзистори, з ведучим на анод (сегмент) диск і один "висить" з 12 лінії живлення. Кожен з них буде інвертувати сигнал повернути його на правильну полярність. За випадковим збігом, у мене йде розробка проекту, який використовує MAX7219 на диску 64 індивідуальних світлодіода і ще один проект в трубопровід, який використовує 8 х семи світлодіодів сегменті, але управляти ним при дуже високій яскравості тому я можу бути перед аналогічною проблемою, як ви . Брайан.

Ви повинні розглянути можливість використання драйвери як UDN2981 або Дарлінгтон масиви як ULN2803 типу CA або CK 7 сегментів.

Завдяки Abidr, UDN2981 виглядає ідеально підходить для цього додатка - якщо він може працювати зі струмом. У 12 вольт, я дивлюся на окремому сегменті струм 100 мА, але це в робочому циклі близько 10%. Я помічаю, що рекомендував рейтинг Максимальна вихідна цього чіпа 350mA але буде випадків, коли всі сім сегментів і десяткової точки знаходяться у використанні, тим самим підходить до 800mA. Я буду тільки дістати декілька і спробувати їх! Я використовував ULN2803s в минулому, і знаю, що ви можете "парі" внесок у збільшення поточної обробки. Я підозрюю, що те ж саме вірно для ULN2981 так що це можливо. Якщо поточне обробки або число компонентів залишається питання, я вважаю, я можу завжди ReWire цифра для роботи з 8 світлодіодів в серії. Я повинен був би бути поставки / комутації 24 вольт, але принаймні поточне б удвічі. Це досить легко дістати великий 24 батарейки теж. Просто думки! Я буду копати veroboard і зв'яжемося з вами все. Спасибі за пораду до цих пір! Ура, Дейв.

Так ДСУ теж може працювати в парі як ULN2803. Я парних три з них разом, і вона працювала бездоганно, тільки улов УДН в 4 рази дорожче, ніж ULN2803 в моїй країні. Ні жалю, хоча, його зручне для пайки DIP 16/18 ніж 8 транзисторів або FETS

Привіт. Я шукаю рішення майже точно така ж проблема. Мені потрібно, щоб диск загальним катодом 3 дюйми 7 відображає сегмент з MAX7219. Кожен сегмент вимагає 9V 20mA. Так, на відміну від оригінального плакату, я все ще в межах макс 40 мА на сегмент, що MAX підтримує. Мені потрібно тільки більш високою напругою. Тому я думаю, я можу просто використовувати MAX цифри стороні раковини, але необхідно додати компонент в сторони сегмента джерело. Я читав пропозиції на цю тему, але не може цілком картина в моїй голові, як це зробити. Хто-небудь є схема рішення, будь ласка?

Для раковини можна використовувати і для ULN2x03 джерела можна використовувати UDN2981.

Спасибі за це. Так як я протягом 40mA Я вважаю, раковина сторони (цифри драйвери) можуть бути використані безпосередньо, вірно? Так що я тільки покласти один UDN2981 в сегменті ліній і покласти 9В і землю на UDN2981?

Якщо б ви могли отримати TPIC6B595 потім прикріплюється схема дуже добре. Його годинник RTC. Його загальний анод заснований RTC. Так як я не був в змозі знайти загальний катод 7 сегментів, в моїй країні, тому я завжди схем на основі CA BTW: Це не мій проект, знайшов його в Інтернеті, близько року тому, я зробив це для 2,3 дюйм 7 сегментів і вона працює бездоганно eversince.

потонути можна використовувати і для ULN2x03 джерела можна використовувати UDN2981
Я зробив схему додавши UDN2981 до сегмента водіїв .. Не могли б Ви, будь ласка, дивіться на схемі, що додається і подивитися, якщо я зрозумів, це правильно? Чи можна раковина СІД струм через цифру водіїв MAX або це буде абсолютно необхідно додати ще один зовнішній драйвер є? Спасибі! Кріс

Технічно на погляд, схема в порядку. Але чесно кажучи, я ніколи не пробував, так що я можу сказати, що він буде працювати. Просто щоб бути на всякий випадок я "особисто" буде воліють використовувати раковини драйвер як 2803, а, так ви використовуєте 12 вольт харчування, так що я б вважати 7 сегментів в обігу перебуває понад 2,3-дюймовий розмір.

Так, вони 3-дюймовим дисплеями. 6 світлодіодів в серії для кожного сегмента (2 для десяткового дробу). Тому я хотів би додати ULN2803 в цифру лінії так само, як UDN2981 але з'єднайте контакт 9 до землі і пін-код від 10 до 12В ж поставити як UDN2981? Напругою 12В повинні мати впала до нуля в цій точці через граничні резистори і світлодіоди. Так цей драйвер буде тільки необхідні для раковини більший струм, ніж MAX може працювати, чи не так? MAX7219 говорить, що дані цифри водії можуть раковина 320mA. З 8 сегментів по 20 мА кожен він буде працювати на 160mA, якщо всі сегменти на. Це повинно бути в межах специфікації. Хочете додати 2803 тільки в якості запобіжного заходу або є інша причина, я не бачу в даний момент? ;-) Я думаю, що моя початкова завдання в моє мислення було те, що я думав, що сегмент поточних потреб текти з сегменту драйверів через світлодіоди * * назад в MAX цифри водіїв. Але, схоже, вони просто логічних рівнів врешті-решт, але з постійними джерелами струму в сегменті водіїв. Що стосується джерел постійного струму в сегменті водіїв, це необхідно особливу увагу, як резистори між MAX7219 і UDN2981? Або може я просто лікувати, то як нормальний логічний рівень виходу в будь-якому випадку?

ОК, я змінив схему включити ULN2803. Насправді 2 з них. З ULN2803 є зверненням я повинен був Звернути входи знову. Я віддаю перевагу використовувати інший ULN2803, в основному тому що я вважаю за краще його PIN-із, скажімо, пару 7404s. Як ви думаєте, що це буде працювати саме так? Я замовив кілька ULN2803 і UDN2981 з Китаю (набагато дешевше!), Але доведеться почекати місяць або близько того, коли вони прийдуть перш ніж я зможу перевірити це.

Приємно звертається! Тільки два зауваження: Ви не можете отримати достатньо струму у другому 2803, якщо ви падаєте 4K7 резистори до 2K2-менш, кращим рішенням було б використання TTL або CMOS інвертор замість першого 2803. Пам'ятаєте ці пристрої можуть тільки раковина струм, вони не можуть зробити його джерелом, таким чином Ви розраховуєте на 4K7 забезпечити всі зсуви на другий 2803. Будьте обережні з десяткового дробу сигнал, він, ймовірно, потребує значення вище, ніж 150R для обмеження струму буде менше світлодіодами всередині дисплейного модуля. До речі, вам не потрібно, щоб зв'язатися VCC контактний на другому 2803, пристрій не звернути поточний тому він не має потребу в харчуванні! Ви можете зв'язатися шпильку перейти до землі, коли закриті вийде всі цифри на в той же час з метою тестування. Брайан.

Спасибі за це. Я використовую DesignSpark для моєї схеми в даний час. Це безкоштовно і набагато більше задоволення, ніж, скажімо, MS Paint. : Д. І. думав, що я розраховував 4K7 підтягування на 2-е 2803 з таблиці. Він 3.85V / Iin 1мА = 3.85kOhm. Але я, напевно, не в повній мірі розуміти, що дані за 2803. Як тільки вони приходять я перевірити це на макеті з різними значеннями. Я вибрала інший 2803, як перетворювач через його набагато більш зручним PIN-, де в і з протилежні один одному. Ця схема буде врешті-решт бути зроблено на Vero стилі ради смузі і пін-2803 з зробив би, що так багато легше в порівнянні з 7404, наприклад. Ви маєте рацію з приводу коми. Це всього лише 2 світлодіоди і працює на 4V 20mA. Я змінився, що один резистор. У мене була інша думка минулої ночі. Оскільки сегмент водіїв MAX7219 є постійними джерелами струму, не буде мені потрібно поставити резистор від кожної лінії на землю таким чином, щоб дозволити цьому току текти? Я сумніваюся, що 2981 буде раковина, що нинішні. Якщо я поставив MAX на джерело 3.5V 10mA, резистори б значення 350R. Я змінив схему відповідно і надає їй.

Ваші розрахунки з ніг на голову! Якщо Vin є 3.85V та харчування 5В, резистор повинен викидати (5 - 3,85) = 1,15 на 1 мА, що робить його 1.15K. Я був би схильний спробувати її без додаткових резисторів навантаження і додати їх у разі потреби, Максим не показують Драйвер виведення схема так що важко сказати, що може трапитися. Брайан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back