MAX MAX-Кап-ТРАНС І ПОРУШЕННЯ

S

sim_333

Guest
Чи може пояснити мені про МАХ і МАХ-Кап-ТРАНС порушень, які відбуваються в області дизайну і ЯК вони закріплені інструменти?

Існують різні способи, щоб виправити Макс шапку і Макс Транс порушень.Я перерахував деякі з них

1.Клонування зробити (якщо можливо)
2.Upsizing клітини
3.Буфер вставкою

CAN U вказати це на прикладі або документи, пов'язані з цим

СПАСИБО

Slew порушень (Макс Транс віола):

Максимальний час перехід до чистих є найдовшою час, необхідне для її рушійною Pin для зміни логіки цінностей.

Макс Cap порушення (порушень Load)
Максимальна ємність PIN-рівня атрибутів, які використовуються для визначення загальної максимальної місткості навантаженням, що вихідний контакт може керувати.Тобто, шпилька не може підключитися до чистим, яка має загальну ємність (навантаження Pin ємності та ємності Interconnect) більше або дорівнює максимальної місткості визначається на шпильку.DC / Назад кінця інструментів буде знайти максимальне значення з бібліотеки.Якщо дизайн, що мають більш межі Бібліотека для чистої зокрема, його порушення.

Як виправити їх:
1) розмір в раковину
2) за наявності буфера чистої
3) зміна розміру джерела та багато іншого ..

Привіт,
Сем

Спасибі,

Але в мене є ще кілька Ques, як якщо і збільшити розмір буфера рушійна сила буде зростати, а це може управляти краще навантаження (так Макс Транс фіксованого на що чисті), так це heplful при встановленні порушень Макс також шапки або інструмент, потрібно робити клонування і decloning для фіксації порушень Макс Cap.

І як скорочення стоку допомагає, значить, якщо я dwnsize раковину і, ймовірно, LL decrase I / P Cap бачили в попередньому Pin водіння, так це фіксація макс Cap порушень робити цього.

Я Clueless ..

Що таке клонування?Upsizing N вниз розміру О. R буфер використовується для фіксації порушення термінів ..ДРК R також фіксується у такий же спосіб??Я чітко NT з цим

Клонування в основному угруповання аналогічні клітини разом, що р говорив з аналогічною області, Upsizing і вниз розміру R, використовувані для встановлення термінів violaitons, що я правильно, але вони також можуть бути використані для виправлення порушень Макс Trans AS, якщо збільшити розмір буфера, може управляти краще навантаження і максимальної транс може бути фіксованою, але виправити Макс Cap Це також використовується, але DNT знаєте як?
Крім того, для закріплення Макс Jus Cap порушень інструментом розділити навантаження шляхом додавання буфера і замість одного буфера водіння більшої навантаженні у нас більше немає буферів водіння, що особливу навантаженням, але вона поширюється.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back