Matlab R14 - disapointing?

G

Guest

Guest
Привіт, друзі,

Я перевірив Matlab R14 вчора, і я трохи розчарований.
Я грав з ним лише один день, але вдалося створити якусь думку вже.1.Дивно, але нові MATLAB не може визнати апаратного OpenGL в
моє відео карти.У мене не було проблеми з R13 Sp1
2.Matlab IDE здається, трохи красивішим, то в R13, але набагато повільніше, особливо масиву браузера на моєму комп'ютері (не так повільно 1,8 ГГц Alton з 512 Mb RAM).По-моєму, все IDE нові функції, а не crytically необхідно близькі до зайвих.
(По крайней мере, на мій погляд)
3.Це добре, що MATLAB підтримує функції над цілими числами в R14.Але це не правда, що всі функції приймає int8.Здається, що тільки основні арифметичні операції приймає дані цілого типу.журналу, наприклад оленяча шкіра Т.Крім того, замість великій швидкості Int типу розраховані приблизно на 30% sloer двічі.Це означає, що Mathworks не виконувати цю функцію в MATLAB кореня, але в якийсь проміжний рівень програмного забезпечення
4.Це добре, що нарешті вони ввели умовні точки зламу meditor.
5.Про MATLAB компілятора.Вони припинити матем C / C та графічної бібліотеки.
Всі mlfxxxx функція не може бути більше використовуватися.
Поточний компілятор переводить код M інтерфейсу C процедур на безліч бібліотек і
Статичних бібліотек, які містяться в MATLAB двигуна.У результаті, як це ясно написано
У керівництві компілятор не має сенсу, щоб скомпілювати код M прискорити
виконання.
6 GUI написано на R13 виглядає зовсім інакше, на R14 кольору розмір кнопок на панелі інструментів.У мене переписати більшу частину мого Matlab GUI.
7 Розширення функцій ручку, як тип даних у порядку.Я не впевнений, проте, що вкладені функції склала 100%, для цього необхідно, але не думала про це серйозно.
8.Lot з надає надів довідкової системи.От і все Ok.
9.Кілька попереджень Пам'ятаю один про невідповідність випадку ім'я файлу і ім'я функції в ній.Для мене це дратує, а також краще я думаю, що це настільки великий, NT , щоб бути
10.здається, що Java впливу стали все більше і більше і швидкість повільніше і повільніше.
11 Посилання на загальних Dll завершення зараз.Всі види покажчиків підтримуються Я сподіваюся, що він працює стабільно.
12.Це добре, що є деякі розробки в області RTW на жаль, я зовсім його не використовувати, і я не впевнений, що вона може бути гарною альтернативою C / C реалізації

Може хто-то поділитися своєю думкою і сказати що-небудь для R14.

З найкращими побажаннями
Дора

Привіт, друзі

Сьогодні MathWorks вразило мене.

Існує з пакетом оновлень 1 для R14 alredy ...

Я знаю, що деякі companey як Xilinx наприклад, звичайно реліз СП тільки після того, як більшість їхніх сукупних викидів, но по крайней мере, не в випадку MathWorks до R13sp1.

З повагою
Дора

Привіт Дора,,
Я бачу, ви б'ють межу цих людей.Хай вони один
Як ви хотіли, щоб почати налаштування:
ISE / systemgenerator, Codecomposerc6000/c2000, symplify DSP, і інші 10 softs пов'язана з MATLAB. У те, що не є стабільним і продуктами, які не сумісні ще ..Щоб справитися з MATLAB стає nighmare кожні 6 місяців ..Коли я чую іншого MATLAB-РЕЛІЗ я почала хитаючи!. Здається, що ця компанія ніколи не чули про сумісність!

Право eltonjohnРіч у тому, однак, що Matlab дуже і дуже convenien для розрахунку та візуалізації, і ми вже його вивчення.Так мене персонально буде як і раніше називають його моєю "favorate програми (в основному для розрахунку і моделювання математики, тільки з MATLAB основних і Simulink).

З повагою
Дора

Коли я встановив MATLAB 14 на моєму робочому столі, це нормально.Але це має деякі попередження, коли я встановив його на моєму ноутбуці.Попередження здається, пов'язаних з JAVA.Я не знаю, чому.

hawind пише:

Коли я встановив MATLAB 14 на моєму робочому столі, це нормально.
Але це має деякі попередження, коли я встановив його на моєму ноутбуці.
Попередження здається, пов'язаних з JAVA.
Я не знаю, чому.

AHHHHHHHHHHHHHH !!!!!!$#@*&% ~ Піпі
Quel HORREUR !!!!!!

Я просто спробував NEW MATLAB R14 ..І мені не подобається!
SLOW є занадто повільно навіть на моєму новому комп'ютері ..Ці люди розраховують на час прийнятним протягом 3 років з 5 ГГц покоління машин ..
Меню нормально, але коли ви хочете зробити що-то INTERACTIVE дуже погано ..Я ненавиджу JAVA, так це концепція, яка йде проти того, що комп'ютер Наука вчить ..Я витратив роки на вивчення алгоритмів оптимізації і розрахунку O (N) boudaries в кінцевому результаті як користувач щось не обіцяють нічого хорошого ..JAVA мова має сенс тільки при використанні рідних ..На наступний день, що наступне покоління в X86s INTEL зможуть RUN байт-коду, продовжений ІНСТРУКЦІЇ ..Тоді ми можемо говорити ..
Я розумію, що вони роблять це, щоб скоротити витрати на розробку і запропонувати те саме лайно в різних машин ..Ймовірно, на жаль, RUN на суперкомп'ютерах зараз! ..Але в нас мало людей, не просто ..!

R14 не повільніше.Переглянути

http://www-math.cudenver.edu/ ~ jmandel / Matlab / matlab_benchmark.html

Привіт КСВМи не означає, що MATLAB angine розрахунок lsower в R14 у порівнянні з R13.

Справа в тому, що MATLAB комплексного envirounment (масив редактор, редактор, MATLAB GUI і т.д. ..., який використовує в основному Java для прискорення процесу проектування) є повільним.Дякуємо за еталоном сайті!
Дора

Хочете отримати більш широкого освітлення з Дискусії про розчарування Matlab R14?

Наприклад, з Matlab новин або comp.dsp новин?

eltonjohn пише:

JAVA мова має сенс тільки при використанні рідних ..
На наступний день, що наступне покоління X86s INTEL буде мати можливість запускати байт-коду, продовжений ІНСТРУКЦІЇ ..
Тоді ми можемо говорити ..

Я розумію, що вони роблять це, щоб скоротити витрати на розробку і запропонувати те саме лайно в різних машин ..
Ймовірно, на жаль, RUN на суперкомп'ютерах зараз! ..
Але в нас мало людей, не просто ..!

Я цілком задоволений R14, на мій XP2800 , 1GB RAM чудово працює
А випустила пакет оновлень, покращує цю проблему?

ЕІІМ

Привіт ЕІІМ,

Я don'thave SP1, тому я не перевірив.

Але якщо ви хочете перевірити SP1 до відома релізу:

http://www.mathworks.com/access/helpdesk/help/base/lbn.html

З найкращими побажаннями
Дора

Ми проводимо досить складних імітаційних моделей на обох платформах (6,1 і 7,0)
і з обох комп'ютерах аналогічні (2,4 ГГц, 1,5 Гб оперативної пам'яті для 6,1 і 3,0 ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті для 7,0) видно, що для великих розрахунків старий 1 швидше принаймні на 25 відсотків з тим же кодом.Якщо ви спробуєте використовувати деякі з нових процедур форми обробки сигналів інструментів різниця ще більше.

Особисто я голосувати за старе.

Привіт Дебелий

Справді? Дуже погано.

Чи можете ви сказати щось ярмо Велл знав характер вашого моделювання?
Я маю на увазі якийсь розрахунок ви використовуєте?
Хіба ви векторизація коду?
Я бачу, ви використовуєте машину з більш RAM з 6,1.Хіба це не причина уповільнення?
Чи знаєте ви, скільки пам'яті використовується на ходу?

З найкращими побажаннями
Дора

Інша проблема з Matlab 7.0 та 7.0.1, що вона не буде працювати на AMD 64bit вікна машини, не змінюючи його.7.0.1 підтримує 64bit машин Linux.На вікнах машин, ви повинні додати запис в файл, що стосуються лінійної алгебри модуля.

Привіт TheLizard

> Ви повинні додати запис у файл, що стосуються лінійній алгебри модуль

що ти маєш на увазі?

З найкращими побажаннями
Дора

Вибачте за пізній відповідь, я був за містом.

Matlab 7.0 та 7.0.1 не буде працювати на 64-бітному комп'ютері AMD.Це тому, що при ініціалізації модуля лінійної алгебри аварій.Це збій, оскільки вона шукає. DLL за допомогою таблиці пошуку, розташованих в деяких MATLAB файл (не пам'ятаю імені).Це не знайти запис для AMD 64bit процесора і аварій.Якщо ви додати запис в файл, що містить таблицю відповідності (це всього лише файл ASCII), який вказує лінійної алгебри модуль правильно. DLL для процесорів AMD, вона буде працювати (правда, тільки в 32-бітному режимі).

Я відмовився від Matlab 7,0, це занадто повільно, особливо якщо ділянка кривої.
Зараз, Matlab 6,5 кращий варіант, на мій погляд.Може бути, 7,5 буде краще, хто знає?^ _ ^

thouse які думають, що машина сповільнилася повинні спробувати перейти MATLAB послуг вручну з авто.
Ви заощадите багато оперативної пам'яті.

поджілкі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back