Led Переміщення Увійдіть 16x96 MCU ATMEL ATmega8

A

adiba

Guest
Будь ласка, завітайте на мій відео привели матричний 16 х 96 MCU atmel128 RTC DS1307 для часу і дати Сип 24c256 в слово Патерн зберегти у внутрішній EEPROM сканування рядки і колл серійний використанням 74hc595 драйверів для рядка TIP127 http://www.zshare. net/video/782617947bee5357 /

може у частка повний вихідний код і проект тут?

Ви можете поділитися повного проекту тут мій Френ так, що новачок може змогли дізнатися багато від тебе>>>

Це основна програма [код] / * матричний дисплей чіп контролера: ATmega128 Serial EEPROM: AT24C256 RTC: DS1307 розмір матриці: 16 рядків х [п] Колонка символів програмований через: PS-2 клавіатури і Serial DB-9 (за допомогою призначених для користувача даних Downloader) RTC форматі гг: мм: сс і DD: ММ: ГГ * / # визначити F_CPU 14745600UL / / 11059200UL / / визначаємо вводу / виводу регістра керування портами # визначити RCLK PC0 # визначити SCLK PC1 # визначити СЕРІЙНИЙ PC2 # визначити DataPort PORTC # визначити DATADDR DDRC # # включають включають # # включають включають # # включають включають # # включають включають # включити "font16x16.h" # включити "font5x7.h" # включити "twi.h" # включити "ds1307.h" # включити "seeprom.h" # включити "animasi.h" # включити "ps2kbd.c" # включити "uart.h" # включити "menu.h" летючих Борис uint8_t, колом, baris_aktif, modul_aktif; летючих Гесер uint16_t, предделителя; # визначити SCLK_LOW () {DataPort & = ~ (1

[Цитата = Adiba] це основна програма / * матричний дисплей чіп контролера: ATmega128 Serial EEPROM: AT24C256 RTC: DS1307 розмір матриці: 16 рядків х [п] Колонка символів програмований через: PS-2 клавіатури і Serial DB-9 (використання призначених для користувача даних Downloader) RTC форматі гг: мм: сс і DD: ММ: ГГ * / # визначити F_CPU 14745600UL / / 11059200UL / / визначаємо вводу / виводу регістра керування портами # визначити RCLK PC0 # визначити SCLK PC1 # визначити СЕРІЙНИЙ PC2 # визначити DataPort PORTC # визначити DATADDR DDRC # # включають включають # # включають включають # # включають включають # # включають включають # включити "font16x16.h" # включити "font5x7.h" # включити "twi.h" # включити "ds1307.h" # включити "seeprom.h" # включити "animasi.h" # включити "ps2kbd.c" # включити "uart.h" # включити "menu.h" летючих Борис uint8_t, колом, baris_aktif, modul_aktif; летючих uint16_t Гесер, предделителя ; # визначити SCLK_LOW () {DataPort & = ~ (1

Я думаю, що новачок може дізнатися багато з цих exampls велика робота так тримати

це апаратний блок http://images.elektroda.net/30_1279351149.jpg [/IMG]

Дякуємо за обмін, але даний файл лише блок-схема. Будь ласка, завантажте схему, блок-схема, і код з Hex файл у файл ZIF або RAR, який буде дуже корисним для багатьох. Також відзначимо деякі подробиці про клавіатуру, те, що клавіатура використовується і як його підключити. Ура

велику роботу! люб'язно завантажити схему і Hex файл.

привіт .. Добрий день! це право на використання мікроконтролерів ATMEL ATmega8 в нашому проекті "електронні дошки повідомлень через SMS "?... ми плануємо використовувати GSM модуль в нашій ланцюга ...

[Цитата = anemokid] привіт .. Добрий день! це право на використання мікроконтролерів ATMEL ATmega8 в нашому проекті "електронні дошки повідомлень через SMS "?... ми плануємо використовувати GSM модуль в нашій ...[/ ланцюга quote] так .. Mega 8 повинні добре працювати. Це завдання можна теж зробити з 89S52 або ПОС мікроскопії. Його все до вашого відома. Ура

Ви можете поділитися повний проект skematik тут мій Френ ...... Я хочу зробити проект, як ваша!

? Http: / / www.youtube.com / watch [/URL] [SIZE = 6] [COLOR = червоний] Міноборони: Я вилучив відео посилання як я сильно думаю, ви просто тут, щоб реклама вашої продукції через відео Youtube. Як ви можете бачити численні члени Додано необхідність схема ваших 16 х 96 Дисплей проект, який ще не опублікованих. Якщо ви хочете поділитися, частка його в правильному напрямку. Таким чином, ваш наступний пост буде схема або попередження для будь-якого відеозв'язку. Ми зазвичай стусан з спамерів. [/COLOR] [/size]

Спасибі за помірність. Я був насправді має намір випустити ВП попередження.

Тепер я працюю в AVR для привело прокручування. що в деяких заголовних файлів, що й додати програму? "Font16x16.h" "font5x7.h" "twi.h" "ds1307.h" "seeprom.h" "animasi.h" "ps2kbd.c" "uart.h" "menu.h"

Я любитель електроніки та мікроконтролерів хочете зробити світлодіодні Переміщення / статичних 7 х 80 Увійдіть використанням 89s52 і 74HC595 мого обладнання завершено, але для програмного забезпечення, я хочу деяку допомогу від експертів. Чи є один з експертів? Хто може мені допомогти, щоб завершити його.

@ Візиту rajitgupta Pls http://www.edaboard.com/thread11364.html Є багато прикладів, які Ви хочете побудувати ви запитуєте на 7 * 80, якщо ви читаєте всі теми, ви можете construst великий дисплей Дошки удачі моєї Френ

це основна програма [код] / *} [/ код]
Привіт Adiba, будь ласка, напишіть SCH та обладнання .... Спасибі, Каран

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back