JTAG Wiggler з'єднання?

[Цитата = scthomp] Хто-небудь знає побудовано в резистор значення для DCT114 транзистор? А ще краще, які DCT114 транзистора це [/quote] Будь-яка мала транзистора NPN, з базою резистор 5K -. 10K?

Хто-небудь знає розмір кришки C4 і D1?

[Цитата = scthomp] Хто-небудь знає побудовано в резистор значення для DCT114 транзистор? А ще краще, які DCT114 транзистора це. [/Quote] Це залежить від суфікса DTC114E 10 K B 10K BE DTC114Y 10k 47k 'DTC114T 10kb Ні 10k DTC114G ніхто не був

Є JP2 (RESET SELECT) є перемичку? При використанні JP2?

Я не можу отримати вігглера ланцюги для роботи з Ocdemon, я отримую внутрішньої помилки в 43 'і повідомлення: Помилка Відповідь INITIALIZE: 0x03 initialize_target: кабель відключений (10: 03). Проте найсмішніше, що вігглера схема працює з IAR Embedded Workbench. На жаль для мене IAR має граничного терміну в 30 днів. Будь-яка допомога буде вітатися і спасибі заздалегідь.

Це дуже спільне з новими релізи ocdremote (> 2.06), лікування для мене і більшості інших полягає в ув'язці контактами 8 і 15 на LPT роз'єм. З повагою NTFreak

Здравствуйте все, Дякуємо за вашу допомогу. Це саме те, право, я натрапив на дуже хороша дискусія на цю тему за адресою: http://sysadminforum.com/showthread.php?s=8b64fe3da5c435f497ad868f34952f99&t=238739&page=2&pp=10 [[ / B] Якщо посилання не працює, подивіться в - comp.sys.arm для 'Macraigor ДКР командувача і Wiggler клонів "у головному [сторінка sysadminforum B]] . В основному це згадує лікування, як ви правильно сказали. Ще раз спасибі.

яке програмне забезпечення для JTAG. Uvision3

Привіт всім, як ондулятором може бути використаний для MIPS (як для JTAG і ejtag портів) MIPS тільки onchip кешу (програм і даних), то може у керівництва мені, як використовувати JTAG для програмування MIPS Дякую. Priya

Хто-небудь знає, як побудувати відладчик usbDemon JTAG?

Мені потрібна допомога / посилання на "JTAG для QUALCOMM", як MSM5000. MSM6000, MSM5105 і т.д. .. Спасибі

Привіт друзі, я мертвий STB Strong SRT 4500 і є IBM PowerPC STB02500 процесора і ST 29W160DT спалаху. Я бачу, 16pin заголовок всередині. Які схеми і м'який я повинен використовувати для JTAG це? Спасибі за будь-які ідеї.

[Цитата = Т-Х] Перевірити це: р ч **: / / JTAG-arm9.sourceforge.net / Ace-X [/quote].

Привіт, я завантажив JTAG погойдуватися схема файл, я виявив, ми повинні забезпечити додаткові VCC, щоб вона працювала. Я дивувався, як багато ми повинні дати VCC? 3,3 В чи ні. завдяки Нейлсон

Чи можна завантажувати хороші = протестовані з schematichs AT91S ондулятором.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back