JTAG Wiggler з'єднання?

B

bogdanm

Guest
Привіт усім, я побудував ARM дошка з AT91M40800 від Atmel, і тепер я намагаюся зробити деяку налагоджувальну використанням OCDemon інструменти і arm7LibRemote програма, яка повинна перетворити з GDB послідовний протокол до JTAG команд для OCDemon JTAG Wiggler підключених до паралельного порту. Біда в тому, у мене немає ондулятором. Хто-небудь знає сполук на цьому пристрої? Це має бути дуже простий, тільки кілька зсуву рівня, але це досить дорого (150USD або що-то), і я не хочу його купити:) Будь-яка допомога буде вдячний. Спасибі.

Спасибі, я знав про цей сайт, але ви впевнені, що пристрій, опис якого є використовує ті ж з'єднання LPT як OCDemon Wiggler?

[Цитата = bogdanm] Дякую, я знав про цей сайт, але ви впевнені, що пристрій, опис якого є використовує ті ж з'єднання LPT як OCDemon Wiggler? [/Quote] Так, вона сумісна з Wiggler!

Привіт, Ви також можете подивитися тут:)

HI панове Чи можу я використовувати цю ондулятором з чіпом Triscend E5? 51 ядро з JTAG

Я хочу, щоб завантажити файл PCB, але система кажуть мені, що "віддалений сервер закрив"

до eltonjohn: вігглера тільки апаратні засоби, якщо ви хочете використовувати для чіпа Triscend E5, це необхідно програмне забезпечення.

до eltonjohn Я знаю, що Wiggler була підтримана в FastChip 2.2.0. З командного рядка, запуск "spiderd-C ARM_Jtag_Wiggler" використовувати кабель Wiggler з A7. При цьому використовується MaCraigor Арм водіїв. Я не знаю, якщо цей спосіб може бути використаний з E5 фішок. vladz

Для jingtl: я завантажити файл Wiggler JTAG SCH.rar і бачу, що це для IAR, це compatibale з тим, що надається MaCraigor's?

Привіт BenKropp, що є другою чіп у Wiggler JTAG. Не вдається зробити читання з картини. Спасибі.

Я намагаюся роботі з Ке * Іра і Рукава phililps (LPC серії) можуть зробити?

[Цитата = BenKropp] Привіт petarpav, це також AC244 [/quote] Не, цей чіп LCX244, низька напруга струму Buffer / Line з 5В Входи і виходи

Привіт Дайніс і peterpav, це AC244 ... будь ласка, дивіться

[Цитата = BenKropp] Привіт Дайніс і peterpav, це AC244 ... Подивіться самі [/quote] Добре, але у мене є Orcad схема, коли друга мікросхема (що пов'язано з JTAG) роз'єм LCX244, його, використовуючи для перетворення LPT 5В рівнях для JTAG 3,3 рівнях, краще використовує AHC244, тому що це Чіп мають більш широкий напруга живлення supplay і 5В входами ....

У мене є кілька SCH і JTAG PCB ABT для руки,

Хто-небудь знає побудовано в резистор значення для DCT114 транзистор? А ще краще, які DCT114 транзистора це.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back