HSPICE2004.09 чи включати AWAVES для Linux?

G

Guest

Guest
Під час установки і настройки я помітив, є awaves в списку, і є файл сценарію "awaves" в / Bin каталозі після конфігурації.Але він показує, "Команда не знайдена, ні в awaves / Linux / Bin", якщо Runing awaves.

Байрон пише:

Під час установки і настройки я помітив, є awaves в списку, і є файл сценарію "awaves" в / Bin каталозі після конфігурації.
Але він показує, "Команда не знайдена, ні в awaves / Linux / Bin", якщо Runing awaves.

Я знаю, Космос можливості для Linux.

mariaR пише:Байрон пише:

Під час установки і настройки я помітив, є awaves в списку, і є файл сценарію "awaves" в / Bin каталозі після конфігурації.
Але він показує, "Команда не знайдена, ні в awaves / Linux / Bin", якщо Runing awaves.

Під Linux, C0sm0ssc0pe використовується для перегляду графіки.
@ Хвилі, що використовуються для інших платформ.

Байрон пише:

Avanwaves не були оновлені Synopsys, які будуть замінені Cscope інструменти Waveviewer.

Існує не awaves в будь-якій системі Linux.Особисто я буду recommand sandwork's spice_explorer.Будь ласка, посилання є веб-сайт

http://www.sandwork.com.

Це швидкий і потужний.

ПривітПовідомлення всім членам Edaboard гуру!

Що ви думаєте про розробку індивідуального перегляду HSPICE для Linux в цьому форумі.

Я прочитаних деякий час тому про якийсь намагається теж.TNX

це гарна ідея.Але як ми можемо це зробити?

Байрон пише:mariaR пише:Байрон пише:

Моя платформі Linux, і я вважаю dirctory назвою "Linux" відповідно HSPICE intall каталозі
Але я не можу знайти будь-яку команду під назвою "awaves" під "Linux" каталозі

Вибачте, я помиляюся, Synopsys підтримувати тільки cosmosScope на Linux,
Awave на Windows / Unix ..cosmosScope також версію Windows
, Може бути, Ви можете спробувати використовувати "вино Windows awaves" під Linux
але у мене є цікавий HSPICE нової моделі "level66"

з ким вже використовують level66 Spice моделі?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back