HELP! Можете допомогти мені перевірити мою постійного струму переривника ланцюга?

Спасибі, FVM. Насправді, я дуже плутати із заземленням частини. Я не впевнений, де я повинен землі моїй схемі. Весь цей час я думав, негативна частина поставок буде землю в ланцюзі. Отже, я ставлю Vsine та мололи С2. У чому різниця між символом Vsine харчування до корекції і після корекції?

Я gues, з тією лише різницею, що я прибрав невірного символу землі. Але ви не показали джерела вхідного сигналу.

Це джерела сигналів.
сигнал була очевидна раніше. Але ви не показати, що це джерело , тільки один дріт з нізвідки.

Вибачте, але я до сих пір не може отримати повного виправлення після проходження трансформатора.

Я змінив трансформатора. Я думаю, що мова йде про заземлення проблеми. Існує не проблема, коли я намагаюся використовувати тільки трансформатора. Але коли я замінив його на свою половину мостової схеми, вихідна напруга у верхній і нижній частині одного і того ж сигналу, тоді як для реальних, вони повинні бути протилежні.

Є кілька питань: - найбільш напруги, які повинні бути виміряні диференційно-видимому, вимірюється землю посилання. Схема заземлення себе правильно зараз. - Ви працюєте на chooper в незвичайних низької частоти - конденсатори С1 - С3, яке повинно мати значення, в діапазоні кількох MF розраховані з 1 мкФ тільки

Ви працюєте на вертольоті в незвичайних низької частоти
синусоїди працює на 50 Гц. Під час позитивного напівперіоду, Q1 повинні включатися і під час негативного напівперіоду Q2 повинні включити. Отже, я встановив частоту імпульсів до 50 Гц.

Я намагався працювати з більш високою частотою, моделювання не працює. Так я стверджую, при 50 Гц. Я змінив значення ємності за формулою з = (я / (2fv)), де V є пульсації напруги. Для F в рівнянні, частота яких повинна я маю на увазі. Частота змінного струму або частоти перемикання? Я отримав повну форму хвилі, але я не думаю, що це правильно, тому сигналу схоже змістився.

Після коригування мої цінності, я можу отримати повну форму хвилі. Чи правильно це? Або мені потрібно запустити MOSFET при більш високій частоті?

Привіт, я знаю, що це потік був тут довгий час. Я намагаюся тією ж схемою на даний момент, але він каже, крок за часом занадто малий. що може бути можливої ​​помилки там?

Збільшення ШІМ 70-100 кГц, 1mF для С1 і С2 занадто великий, використовуйте 100uF натомість, C3 для постійного струму блоку для запобігання L1 насичення? яка ваша вихідної напруги і струму вимогу, подається на вхід 120 В 50 Гц?, зверніть увагу, ви працюєте без зворотного зв'язку прямо зараз! як ви вибрали коефіцієнт трансформації трансформатора?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back