HELP! Можете допомогти мені перевірити мою постійного струму переривника ланцюга?

C

CandleCookie

Guest
Моя схема не спрацювала добре. Я не знаю, в чому проблема. Коли Vgs2 включений, струм повинен бути в негативну сторону і повернутися до нуля, коли обидва перемикача вимкнені.

Спробуйте змоделювати з імпульсним контролю Q1 є заперечення імпульсу управління Q2. Якщо обидва Q1 і Q2 на в той же час, вона буде короткою напруги джерела.

Коли Vgs2 включений, струм повинен бути в негативну сторону
Ви маєте на увазі негативну полярності струму? Щоб отримати негативний струм з резистора навантаження, вихідна напруга має бути негативним, також. Це неможливо з цією схемою. Існують, проте, різні питання: - напруги на затворі для highside Q1 вимикач повинен бути застосований між затвором і витоком, а не між затвором і ланцюги маси. Тепер Q1 не включається повністю, як наслідок, вихідна напруга (і струм) є лише малу частину значення в постійну експлуатацію. - IRF250 має напругу на затворі порога до 4В. Щоб бути повністю включена, вона потребує напруги затвор-витік 10 або 12 В. - Для робочої частоти 2 кГц, а в тестовій, індуктивність L1 є занадто низьким. - D1 і D2 повинні бути або швидких діодів комутації або може бути опущений. Повільний 1N400x діоди навіть гірше, ніж діоди IRF тіла. - Як уже згадувалося, у звичайній експлуатації вертольота обидва транзистора повинен бути включений поперемінно, але обидва ворота напруги повинна бути відключена протягом короткого мертвого часу (наприклад, 0,1 мкс). PS: я бачу, що ваші попередні повідомлення понижуючий перетворювач Схема була така ж проблема неправильного управління затвором. На жаль, жоден з учасників форуму помітив.

Для отримання негативного струму з резистором навантаження, вихідна напруга має бути негативним, також. Це неможливо з цією схемою.
Вибачте, я помилився. Насправді, не повинно бути 12V батареї на резистор частини. Таким чином, буде негативний струм, коли Vg2 далі.
напруги на затворі для highside Q1 вимикач повинен бути застосований між затвором і витоком, а не між затвором і ланцюги маси. Тепер Q1 не включається повністю, як наслідок, вихідна напруга (і струм) є лише малу частину значення в постійну експлуатацію. - IRF250 має напругу на затворі порога до 4В. Щоб бути повністю включена, вона потребує напруги затвор-витік 10 або 12 В.
Я думаю, що моя основна проблема полягає в те, що ви згадали. Для шим у схемі, напруга не може бути встановлений на більш високу напругу. Це тільки може бути 5В. Чи є методи, щоб зробити Vg1 правильно з ним працює 5 В шим?

Схема більше схожа на принцип схеми, ніж реальний конвертер перемикача режимів. Реальний конвертер буде використовувати воріт драйверів, завантаження схема highside комутатора і харчування драйвер затвора відповідно до вимог силових транзисторів. Для IRF250, було б, наприклад, 12 -15 В. Як ви вже, вхід (автобус) напругою 24 В, не повинно бути актуальною проблемою для отримання відповідного харчування драйвера затвора. Для плаваючих водій highside, ви можете звернутися до найбільш часто використовуваних драйвером рішень, IR2110. Або створити свій власний схема реалізації завантаження драйверів. високі сторони водія тема широко обговорювалася на edaboard, і ви можете знайти підходящі рішення IC драйверів від багатьох виробників, наприклад, МДФ, ST, Fairchildsemi. Якщо поставки драйвер затвора буде обмежено до 5 ", логіка рівня" МОП-транзистори з низьким граничним напруженням ворота можуть бути використані. Але це ще не вирішить існуючої проблеми водіння реле високого боку правильно.

Як ви вже, вхід (автобус) напругою 24 В, не повинно бути актуальною проблемою для отримання відповідного харчування драйвера затвора. Для плаваючих водій highside, ви можете звернутися до найбільш часто використовуваних драйвером рішень, IR2110. Або створити свій власний схема реалізації завантаження драйверів. Високі теми з боку водія був широко обговорено на edaboard, і ви можете знайти підходящі рішення IC драйверів від багатьох виробників, наприклад, МДФ, ST, Fairchildsemi.
Дякую МКО. Я використовую протей і у нього немає IR2110 так я намагався використовувати IR2112, посилаючись на прикладеній схемі. Я підключив Vs до середньої точки моєї оригінальною схемою. Це нормально? Але я не можу використовувати його з ШІМ. Чи є інші способи для мене вхід ШІМ?

це диск поштовх схемою тягнути і результати для моєї власної схемою. Це спосіб зробити це?

У полумостовой схемою, IR2112 завантаження харчування istn't провідний правильно. В. Б. не повинен бути замкнутий на VC, діод потрібен тут. Порівняйте з додатком схеми в таблицю.

Завдяки FVM. Я була виправлена ​​схема, але Vg1 здається лк з великою напругою пік.

Серйозно, я не можу коментувати сигналів, не бачачи відповідною схемою. Для візуалізації високого боку транзистор операцію, ви можете побудувати Vgs, а не Vg.

Серйозно, я не можу коментувати сигналів, не бачачи відповідною схемою. Для візуалізації високого боку транзистор операцію, ви можете побудувати Vgs, а не Vg.
Так, це має бути Vgs і тепер я отримую результати. Велике спасибі. Ви дійсно мені дуже допомагають. [SIZE = 1 ]---------- Повідомлення додано о 10:00 ---------- Попереднє повідомлення було в 8:06 ----------[/SIZE] [/COLOR] Тепер я намагаюся поставити драйвера схеми в іншу схему, яка буде перетворювач полумостовой. Я скасував з трансформатора почасти тому, що я не міг запустити його. Так що я тільки додається перша частина схеми. Вихід Vgs1 поводиться дуже дивно і має високі значення.

IR2112 COM повинен бути підключений до джерела низькій стороні транзистора відповідно негативні terminal.Notice напруги на шині два символи землі у вашій схемі!

Чи є це так? Але я все ще отримую ж сигналів.

IR2112 COM повинен бути підключений до джерела низькій стороні транзистора.
Ви цього не зробили.

Вибачте, я думав, COM підключений до землі. Я думаю, що це правильне з'єднання. Насправді, я хочу, щоб зробити цю схему, щоб стати полумостовой перетворювач, так що я хотів би запитати це тільки верхній MOSFET під час позитивного циклу та нижньої MOSFET під час негативного циклу. Тепер моя додається схема, тим нижче MOSFET це підключитися до конденсатора, перш ніж до землі. Таким чином, це може викликати які-небудь проблеми з Vgs2, оскільки він не безпосередньо підключатися до землі. Я також встановити мій пульс частоти в 100 Гц, так що кожен з них буде на кожній половині циклу. Але Vgs1 і Vgs2 дуже високих значень.

Theer кілька подробиць, які не можуть бути ні видно зі схеми, ні від форми хвилі. Так що я просто не може визначити, якщо щось не так, і що це таке. Одна річ, що, безумовно, неправильне заземлення терміналу IR2112 SD. Контактний IR2112 COM також повинні бути підключені до мережі драйвер затвора (D5) землі і загальної грунту вхід управління. І я не можу бачити, як Vgs1 і Vgs2 вимірюються.

, що, безумовно, є неправильне заземлення IR2112 SD термінал
З даних листа, в ньому говориться, що СД є дискретний вхід для завершення роботи. Що це означає? Мені дійсно потрібно покласти внесок в СП?
контактний IR2112 COM також повинні бути підключені до мережі драйвер затвора (D5) землю і загальне підставу вхідного контролю.
Так, тепер мій Vgs1 і Vgs2 стати нормальний пульс. Велике спасибі. Але я до сих пір не розумію, чому COM-контактний повинні бути підключені до мережі драйвер затвора і загальне підставу вхідного контролю? Так як в # 11, для вертольота постійного струму, я не підключили COM-контактний на підключений до мережі драйвер затвора і загальне підставу вхідного контролю. Я все ще можете отримати результати.
І я не можу бачити, як Vgs1 і Vgs2 вимірюються.
Vgs1 = R2 (2)-Q1 (и) Vgs2 = R3 (2)-Q2 (и)

У схемі нового (# 17), ви коротке замикання С2, тому що у вас символом заземлення на обох це обох сторін. IR2112 вимагає негативної напруги на шині повинен бути підключений до загальної землі (логіка і драйвером живлення землею), чим ви не можете підключити його до середини харчування одночасно. Це легко вирішується проблема в симуляції, але ви повинні знати, як ви хочете, щоб дизайн реальній схемі. Я упевнений, у вас пов'язані логікою і драйвером живлення на масу в ланцюзі # 11, а, в іншому випадку пропозиція буде плаваючим.

Завдяки FVM. Тепер я змінити схему в полумостовой перетворювач без фільтрації. Результат не показує повного виправлення хвилі. Я думаю, що проблема починається на початку ланцюг тому що під час негативний цикл, немає сигналу виходить. Це через заземлення на конденсаторі?

Ви як і раніше коротке замикання С2, поміщаючи землю символів на різних вузлах. Він не може працювати таким чином! Див мій корекції нижче:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back