C
CandleCookie
Guest
Моя схема не спрацювала добре. Я не знаю, в чому проблема. Коли Vgs2 включений, струм повинен бути в негативну сторону і повернутися до нуля, коли обидва перемикача вимкнені.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ви маєте на увазі негативну полярності струму? Щоб отримати негативний струм з резистора навантаження, вихідна напруга має бути негативним, також. Це неможливо з цією схемою. Існують, проте, різні питання: - напруги на затворі для highside Q1 вимикач повинен бути застосований між затвором і витоком, а не між затвором і ланцюги маси. Тепер Q1 не включається повністю, як наслідок, вихідна напруга (і струм) є лише малу частину значення в постійну експлуатацію. - IRF250 має напругу на затворі порога до 4В. Щоб бути повністю включена, вона потребує напруги затвор-витік 10 або 12 В. - Для робочої частоти 2 кГц, а в тестовій, індуктивність L1 є занадто низьким. - D1 і D2 повинні бути або швидких діодів комутації або може бути опущений. Повільний 1N400x діоди навіть гірше, ніж діоди IRF тіла. - Як уже згадувалося, у звичайній експлуатації вертольота обидва транзистора повинен бути включений поперемінно, але обидва ворота напруги повинна бути відключена протягом короткого мертвого часу (наприклад, 0,1 мкс). PS: я бачу, що ваші попередні повідомлення понижуючий перетворювач Схема була така ж проблема неправильного управління затвором. На жаль, жоден з учасників форуму помітив.Коли Vgs2 включений, струм повинен бути в негативну сторону
Вибачте, я помилився. Насправді, не повинно бути 12V батареї на резистор частини. Таким чином, буде негативний струм, коли Vg2 далі.Для отримання негативного струму з резистором навантаження, вихідна напруга має бути негативним, також. Це неможливо з цією схемою.
Я думаю, що моя основна проблема полягає в те, що ви згадали. Для шим у схемі, напруга не може бути встановлений на більш високу напругу. Це тільки може бути 5В. Чи є методи, щоб зробити Vg1 правильно з ним працює 5 В шим?напруги на затворі для highside Q1 вимикач повинен бути застосований між затвором і витоком, а не між затвором і ланцюги маси. Тепер Q1 не включається повністю, як наслідок, вихідна напруга (і струм) є лише малу частину значення в постійну експлуатацію. - IRF250 має напругу на затворі порога до 4В. Щоб бути повністю включена, вона потребує напруги затвор-витік 10 або 12 В.
Дякую МКО. Я використовую протей і у нього немає IR2110 так я намагався використовувати IR2112, посилаючись на прикладеній схемі. Я підключив Vs до середньої точки моєї оригінальною схемою. Це нормально? Але я не можу використовувати його з ШІМ. Чи є інші способи для мене вхід ШІМ?Як ви вже, вхід (автобус) напругою 24 В, не повинно бути актуальною проблемою для отримання відповідного харчування драйвера затвора. Для плаваючих водій highside, ви можете звернутися до найбільш часто використовуваних драйвером рішень, IR2110. Або створити свій власний схема реалізації завантаження драйверів. Високі теми з боку водія був широко обговорено на edaboard, і ви можете знайти підходящі рішення IC драйверів від багатьох виробників, наприклад, МДФ, ST, Fairchildsemi.
Так, це має бути Vgs і тепер я отримую результати. Велике спасибі. Ви дійсно мені дуже допомагають. [SIZE = 1 ]---------- Повідомлення додано о 10:00 ---------- Попереднє повідомлення було в 8:06 ----------[/SIZE] [/COLOR] Тепер я намагаюся поставити драйвера схеми в іншу схему, яка буде перетворювач полумостовой. Я скасував з трансформатора почасти тому, що я не міг запустити його. Так що я тільки додається перша частина схеми. Вихід Vgs1 поводиться дуже дивно і має високі значення.Серйозно, я не можу коментувати сигналів, не бачачи відповідною схемою. Для візуалізації високого боку транзистор операцію, ви можете побудувати Vgs, а не Vg.
Ви цього не зробили.IR2112 COM повинен бути підключений до джерела низькій стороні транзистора.
З даних листа, в ньому говориться, що СД є дискретний вхід для завершення роботи. Що це означає? Мені дійсно потрібно покласти внесок в СП?, що, безумовно, є неправильне заземлення IR2112 SD термінал
Так, тепер мій Vgs1 і Vgs2 стати нормальний пульс. Велике спасибі. Але я до сих пір не розумію, чому COM-контактний повинні бути підключені до мережі драйвер затвора і загальне підставу вхідного контролю? Так як в # 11, для вертольота постійного струму, я не підключили COM-контактний на підключений до мережі драйвер затвора і загальне підставу вхідного контролю. Я все ще можете отримати результати.контактний IR2112 COM також повинні бути підключені до мережі драйвер затвора (D5) землю і загальне підставу вхідного контролю.
Vgs1 = R2 (2)-Q1 (и) Vgs2 = R3 (2)-Q2 (и)І я не можу бачити, як Vgs1 і Vgs2 вимірюються.