H / W Скидання для SIM300 - потрібна допомога

G

Guest

Guest
Привіт

Я використовую SIM300 модуль в одному зі своїх додатків.Я помітив, дрібні недоліки в його відповіді.

1.При відправці SMS, іноді повідомлення в SMS містить команди, які я віддав модем.

2.Іноді модем не буде відповідати на команди.

Так я планую інтерфейс схеми, які можуть скинути модем в зв'язку з мікроконтролером, коли всі потрібно.

чи може один запропонувати мені будь-якої схеми.

Подякувавши вас
Ravi Kumar

Хай,
Ravi такого роду проблеми виникають через харчування .. модуль візьму більше струму при відправленні тзд, GPRS і дзвонити підключення .. так що перевірити наступні,
1.power харчування повинен здатних поставки поточної більш 2A.
2.Якщо схема ур власні напруги перевірити дизайн проведенні лінії thickness.if це занадто тонкі скидання може відбутися часто.

Виконайте наступні якщо і впевнені, що з дизайном харчування,

1.Connect pwrkey контактний, статус і чисте світло контакти з controller.configure pwrkey штирьков як виробництва і чистого світла, статус підключення як input.pull вниз pwrkey до чистого світла або статус контактний отримує високі. (Запис за допомогою OR). Вона використовується для включення alone.write відключити функцію з тією ж процедурою опустіть клавішу до статусу і pwrkey отримує низькі (у даному випадку застосовувати І "). займає 5 секунд, щоб скинути. (використання транзисторів, якщо контролер не задовольняє рівень напруги модулів перевірити дані листа)

2.use AT cpowd = 1, для скидання, але це займе більше, ніж 15 сек.

Останнє, що якщо ур плата оцінки борту U можу взяти контактний про які я згадував вище, і єдиний спосіб це скидання модему реле.

З повагою,
KARTIKN

Привіт,

Я використовую sim300 від 3 років, я сподіваюся, що мій блок живлення і скинути ланцюги в порядку.

я хотів би включити / вимкнути модем ланцюга від мікроконтролера.чи може один запропонувати мені ланцюга.

Подякувавши вас
Ravi Kumar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back