FPGA як-логіки обробника автобус

J

jdhar

Guest
Я сподіваюся зробити нову дошку з Coldfire Freescale на ньому.Оскільки найбільш складна частина є адресою / шина даних, я сподівався, що я міг би зв'язати всі адреси / даних рядків FPGA, а потім просто програма логіку всередині там для підключення до різних пристроїв.Я буду підключення SDRAM, Flash, а також Ethernet MAC, а також слот PCI.Чи є які-небудь проблеми з використанням FPGA для цього?(Швидкість, наприклад).

JaiДодано після 32 хвилин:Я забув згадати, що ця рада буде використовуватися для реалізації системи Linux, зі слотом PCI.За цим, як я можу здійснити логіки Coldfire в автобусі карту доступу до автобусної доступ PCI?

Це залежить від того, який FPGA вибрати.Зараз дуже багато ресурсів є в деяких розвинених FPGA, LVDS IO, PLL ...Деякі пристрої можуть підтримувати до більш 1GHz сигналу на IO, до 500 м в логіці дизайн ...

Я не міг зрозуміти вашу проблему добре.Як правило, що вам потрібно для ручки шиною адреси.Якщо система чітко визначені всі дані, автобус слід підключити direcly без картографами між ними.

Ok, ну, для початку, ось моя проблема - як я можу 'ручка' шиною адреси.Я буду використовувати Альтера циклон FPGA, і я сподіваюся використовувати це замість того, FPGA, тому що тоді я, може бути, можна використовувати це як мій "завантажувач.Тобто: він може читати і програми спалаху, й при запуску, читати програми з флеш-і складати його в SDRAM, а потім запуску Coldfire.Я не знаю, як bootloading з Coldfire зазвичай робиться.

Але щодо PCI, якщо я буду працювати під управлінням Linux на Coldfire, чи не так потрібно перевести Coldfire адресу / дані автобус мультиплексний шини PCI??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back