FPGA чіпів продаж?

G

Guest

Guest
Чи можете ви порекомендувати мені кілька постачальників, які постачають Xilinx FPGA чіпів?
Я дуже зацікавлений в FPGA спартанських сім'ї, а також CPLD XC9500XL

було б краще, якби виробники lacate в Азії (або Південно-Східної Азії), в іншому випадку, я можу замовити їх в Інтернеті і чекати підходу чіп моєї країни.

Спасибі вам велике!

Стрілка (www.arrow.com),
Nu горизонти електроніки Corp (http://www.nuhorizons.com),
Я купив усі FPGA (Virtex) для цих двох виробників.

привіт
деякі компанії Dont відправити свою продукцію в країни Еврі
ви повинні перевірити його
до побачення

напівпровідник пише:

Чи можете ви порекомендувати мені кілька постачальників, які постачають Xilinx FPGA чіпів?

Я дуже зацікавлений в FPGA спартанських сім'ї, а також CPLD XC9500XLбуло б краще, якби виробники lacate в Азії (або Південно-Східної Азії), в іншому випадку, я можу замовити їх в Інтернеті і чекати підходу чіп моєї країни.Спасибі вам велике!

Перевірити Farnell або Маузер або Ньюарк або RS Components.

КЛТ пише:

У В'єтнамі, я на серце про компанію, де ви можете купити XC95xxx за дешевою ціною.
На жаль, вони не продають FPGA.
Подивіться на це: ч ** P: / / iec.com.vn [/ URL] Як... Ви можете замовити на сайті www.digikey.com

зв'яжіться з memec людей, вони г ворога Xilinx постачальників.

Ashish

напівпровідник пише:Дякуємо Вам за рекомендацію, я зв'язався IEC компанії, але, на жаль, вони не мають XILINX FPGA чіпі.
Я шукаю XILINX FPGA чіпів (спартанський сім'ї), і я отримали доступ до digikey але я не можу знайти цін на деякі мікросхеми.

Може хтось керує тут сказати мені ціни на деякі чіпи FPGA XILINX (без доставки збори), так я можу планувати, щоб заощадити гроші на замовлення онлайн!Якщо ви знаєте, деякі виробники, які поставляють XILINX FPGA чіпів, будь ласка, напишіть тут свої веб-сайт!
Спасибі вам велике!До речі, в KTL, ви Вєтнамська?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back