FM / AM / SW / ТВ схема використання CXA1619BS.

S

samim_kp

Guest
Привіт, Може хто допоможе мені дізнатися, повна принципова схема або схеми або пов'язаних з ним для FM / AM / SW / телевізору за допомогою тільки CXA1619BS IC? Спасибо заранее. З повагою, samim_kp Індії. ====

для cxa1619bs схема FM, і я тільки широко доступні. для SW і телевізор не бачили часто.

Просто пошук дані і прочитати її. Ви дізналися, що за це використовується чіп. Datasheet, містить приклад схеми для AM / FM приймач. Вона не може бути використана для телебачення.

Сер, я вже мають FM / AM / SW / ТВ тобто 4-Band радіо за допомогою IC 30-контактний DIP CXA1619BS (для телеканалів в Індії, я думаю, FM частоти використовується, в якій на радіо я чую телевізор телепередачі (тільки аудіо ) і це може бути нижче 88 МГц частота. зоні. Я вже маючи дані по конкретних сказав IC. Однак, проблема в даний час з FM, яка почалася після заміни Gang конденсатор. В іншому випадку, решта станцій є досконалими.

ОК ви слухаєте звук телевізора тільки. Ймовірно, приймач працює в I Band, де ви можете почути до 3-х телевізійних каналів, і всі вони FM. Якщо ви змінили змінної ємності приймача сподіваюся ж типу, вам потрібно налаштувати, бо канали зміщені на масштабі. Знайти схемні вашого приймача і налаштувати його.

Ваш перший пост був не на проблемою. У всякому разі, IC FM приймач може приймати УКХ Банді також (аудіо). ваше радіо не працює, може бути пов'язане з неправильним конденсатора банди repalced.

Шановні панове, я хотів би подякувати всім вам за розширення моїх знань. Я хотів би особливо подякувати г-на Borb. Для отримання інформації. все, я замінив такий самий конденсатор банди типу аналогічні вимірювання, висота, ні. ніг 8, і на вершині 4 пп. вбудованої кришкою тріммер .. М., SW & FM тепер все нормально, але в FM тільки "hisssing сьогодення", але немає "сигнал", або неможливим для налаштування "по всій шкалі". У раніше зруйнованих банди проблема "станції" шумно в той час як банди повертається і навіть "зрушення", яка, очевидно, дефект банди час "коротких" може бути з-за старіння або якість банди. Чи повинен я після бортового обладнання плату (обидві сторони) та оригінальні. дефектні кришки банди. для вашої інформації. Pls. ? З повагою, samim_kp ----

шиплячий звук, але не RECD станції може бути пов'язано з FM розділ з налаштовані держави. як і я, і SW працюють, можливість нової банди має FM розділ, який має невеликі зміни в шапках значення, яке є нормальним. це не проблема. 'Вирівняти' FM розділі один, і ви отримаєте назад ваші прийом.

Мені потрібно AM радіо схемою, використовуючи cxa1619bs. Так, будь ласка, дайте мені блок-схема AM радіо схемою, використовуючи cxa1619bs.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back