FIFO глибиною використання в години область перетину

N

nemolee

Guest
Як ми знаємо, ми повинні використовувати FIFO архітектури в години область переходу.Для того, щоб зменшити розмір кристала, як глибина розмір FIFO стати хорошим навчального курсу.
Хто-небудь знає, якщо є формула для розрахунку глибини FIFO досить добре для нас?
Спасибі.

якщо 2 годин не має ніякого відношення, мінімальна глибина чотири слова, ви можете побачити
деякі дизайн 3 слова, але це спеціальна конструкція, а не для загального випадку

це дизайн залежні.ви повинні оцінити preformance вимоги.це немає спеціального conditon на затримки, використовуйте хв розміру.

Мінімальна глибина 4 у разі, якщо ви з використанням квадратурних прапор, однак якщо ур використання додаткових біт у лічильників можна реалізувати у 3 слова глибокої FIFO, менше, ніж це навряд чи в змозі робити-

Привіт, nemolee

Наскільки я знаю, ви можете використовувати "теорії масового обслуговування" для розрахунку глибини FIFO.Ви можете знайти цю теорію в багатьох математичних книгах.

Удача

Чим менша глибина FIFO, тим краще.

якщо це краще до дизайну вашим вимогам.nemolee пише:

Як ми знаємо, ми повинні використовувати FIFO архітектури в години область переходу.
Для того, щоб зменшити розмір кристала, як глибина розмір FIFO стати хорошим навчального курсу.

Хто-небудь знає, якщо є формули для розрахунку глибини FIFO досить добре для нас?

Спасибі.

глибина = 3 буде трохи впливу читати зареєструватися провести час відключення.

zyphor пише:

якщо 2 годин не має ніякого відношення, мінімальна глибина 4 слова,

Будь ласка, сформулюйте Ваші годинник два домену.я не вірю, що існує загальна формула цілі на глибині FIFO.

PS, я побачив якийсь папір використовувати "теорії масового обслуговування" з цього питання.я вважаю, що це може бути корисним

Скажімо тактовою частотою в домен 100M, Б 80M.Час в процесі переходу від даних до B є 800ns.
У період 80 байт відправлено в домені.B домену можуть отримати тільки 64 байт.Так глибина FIFO (байт світі) становить 16 років.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back