FET осцилятори - HELP!

S

simsi

Guest
Привіт всім,

Я намагаюся будувати FET осцилятори, і в мене дивні проблеми з ухилом.Я зміщення FET самостійно на ворота і в каналізацію.У якийсь момент, я не можу змінити своє зміщення затвора більше (у більш позитивне значення, скажімо, на рівні близько 0,6 V-я не можу більше з -0,5), якщо я decreasy мій умів упередженості.Що це може означати?

Крім того, моя осцилятор коливається на ту частоту, але ця частота не від схеми побудовані, але я мабуть від нестабільності в транзистор, навіть якщо я не виміряти будь-який нестабільності, коли я визначив S-параметрів.Що може бути проблема?

Спасибі вам велике!Я не дуже досвідчений з активної схеми, тому я ціную кожен кожну відповідь ....

simsale

Це означає, що ви можете мати проблеми з FET себе ..
Хороша ідея, якщо б вас в курсі вашої діаграми ланцюга ..
З повагою,
ІАнП

Здравствуйте,

тут "ідея" моя схема.Коливання відбувається тому, що лінії електропередачі між ворота перетворює вхідний реактивності один транзистор його від'ємне значення.Як це є точка віртуальної землі в центрі цієї лінії, і так біля воріт і на стоків коливання по фазі.Джерело зворотного зв'язку приводить до негативних опором на ворота з PF-місткості.
Вихідний фільтр вибирає нестабільною точці діаграми коваль, і короткого замикання на LO (звучить дивно, але я не потрібен коливань на виході, як раз у ворота).
Зміщення Vg на 0,6 V-та Vd в 2V (пристрій NE34018)

Замість того, 1,8 ГГц, він коливався в межах 3,3 ГГц, і це, схоже, не повинна виходити від схеми, оскільки вона перебуває у фазі, і навіть не змінитися, коли я видалити джерело ємності ...(Незначно)

Велике вам спасибі за вашу допомогу!
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back