DSP на мові C і TMS320C6x ДСК

[Цитата = піксель] Ви можете спробувати цю книгу: Цифрова обробка сигналу - практичний підхід, Емануель Ifeachor Також ви можете знайти корисні речі на www.analog.com [/ цитата] Я почала з Ifeachor в , Це майже parctical, need'nt знаєте що-небудь ще

Доброго дня, я хочу здійснити аудіо FSK модем (1200-9600 біт) за допомогою DSP процесора. на якій платформі мені краще використовувати? те, що частота процесора буде достатньо, щоб зробити математичні операції.

[Цитата] Хочете зробити FSK модем у можете відвідати www.ti.com , і може легко отримати уявлення, завантаживши керівництво DSP [/ цитата]

Я думаю, C6713 просто відмінно для ФСК

[Цитата = fasmatikos] Я думаю, C6713 просто відмінно для ФСК [/ цитата] не надто громіздкі для моєї мети?

привіт хлопці enybody мають Somthing про dspic? (здійснення цифровий фільтр)

упаковують ур використанням MATLAB то і можна використовувати - DSP бонус підходу, заснованого на SKMitra .. він має багато прикладів MATLAB і більше питань .. я думаю, м золь керівництві цього також доступна на цьому сайті ..

плз дайте мені будь-який зв'язок 2 скачати рас бук Цифрова обробка сигналу Proakis їм нові для рас області.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back