Digial сигнал на мікроконтроллер

P

pbkyew

Guest
привіт мій проект використовує ІК-датчика. Це дає близько 5 V, коли при виявленні ІК. Мені потрібно відправити цю напругу (ON / OFF достатньо) для мікро-контролера. Чи є інші шляхи, окрім використання АЦП? Я планую використовувати регулятору напруги 7805. Чи буде вона працювати?

Якщо датчик дає 5В при виявленні ІЧ-сигнал, і дає 0В, коли нічого не виявлено, то ви можете підключатися безпосередньо до контролера. В іншому випадку, ви можете використовувати компаратора для надання цих двох рівнів (5 В, 0 В)

привіт мій проект використовує ІК-датчика. Це дає близько 5 V, коли при виявленні ІК. Мені потрібно відправити цю напругу (ON / OFF достатньо) для мікро-контролера. Чи є інші шляхи, окрім використання АЦП? Я планую використовувати регулятору напруги 7805. Чи буде вона працювати?
спочатку визначити вводу / виводу для введення цифрової, а потім підключити вихідний сигнал датчика безпосередньо в MC цифровий контактний вхід. Ви можете використовувати 7805, він буде працювати до 1 навантаження

Привіт! Ви можете використовувати зовнішній висновок переривання (ISR), це викликано низької до високої наростаючим напругою сигналу від ІК-датчика (EDGE) або H в L краю (на вибір), то Ви можете додати timer0 функцій у функції ISR для збору точний час обгрунтованих заходів . З найкращими побажаннями!

Привіт, [URL = http://www.winpicprog.co.uk/pic_tutorial_ir_board.htm] Найджела ПІК Підручник Інфрачервоні рада [/URL] Слідуйте за цієї передавач ІЧ-датчик і схемні рішення, він був розроблений для використання з ПОС UC (код для цього ЯК також наявні там) можна використовувати іншу. Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back