CPLD для замість 27C256

X

xdev

Guest
Шановний сер,
Я хочу, замість 27C256 з CPLD.Який номер для використання?
... Khobkhun
Останній раз редагувався xdev від 21 липня 2004 22:33;, всього редагувався 1 раз

Наслідувати??, Безумовно, неправильно слово тут!Але я вам вид undesrtand
ХОЧЕТЕ на карті адреси деякими даними Райт??

добре 27C256 має 15 входів Е CS = 17 входів
Тепер вам потрібно 8 комірок для виведення даних,
тому я пропоную щось на зразок XC7272 і XC7236 в цілому Шукайте ЛЮБОЙ EPLD, по крайней мере, 25 I / Os
Це у випадку, якщо ви хочете карти всіх 15 ВКЛАДІВ, але якщо вам потрібно всього лише 12 або менше ви coud використовувати 22v10
Зараз в цій фішки не приходять в DIP форму ..тому вам доведеться їх rewire
O зробити адаптер ..і PF курс програма них ..
Але той факт, що ви навіть не знаєте, як вибрати один EPLD. Заставляет мене вірити, що це не ваш шматок пирога!

Мій проект хочете використовувати замість CPLD 27C256 у грі Хлопчик картці.

так що ви хочете використовувати в якості CPLD ROM?

Це можна зробити ..але я не думаю, що ваш хочу знайти CPLD досить великим щоб вмістити весь диск ..і якщо ви робите це, ймовірно, не буде дешевої ..

Я не бачу переваги в тому, що, хоча ..

jelydonut

І будьте обережні, що гра Хлопчик картридж 5V!

Ладно .. ти мені там (O;

Але чому б вам не використовувати регулярні флеш-пам'яті?Набагато дешевше, ніж 256kBit FPGA з вбудованими в оперативній
пам'яті (не CPLD з RAM або ще 256k регістрів; о).

Швидше за все вам потрібно додати в будь-якому випадку CPLD для декодування / Банк комутації (вгадати GBA також використовує деякі речі MBC).І з JTAG можна програмувати флеш через CPLD в системі, а ...

Я думаю, було б простіше просто використовувати флеш-пам'ять ...Ні?

Xdev ..
порозум краще чоловіки ...елементи, які ви дали ..Я зрозумів, що ви хотіли карті деякі рішення простору на дуже прості дані!
скажімо, ви хочете адреси 0000h - 0FFFH містити деякий значення X
та інші адреси в 1000h - 1FFFH містити деякий значення Y

Thats' єдиним логічним річ УЯВНОЮ в ваш запит ..бо очевидно, що CPLD тільки 8 - ~ 512 Ячейки для найбільших з них Так що з 1 байт до 64 байт. якому нічого ..
ЗАРАЗ PROBABLY хочете використовувати GAME BOY CATRIDGE до CONTROL-то і вам потрібно лише крапля в CPLD замінити EPROM на ігровому BOY ADVANCE ... ЩО сенс !!!!!

Тоді я був прав, не потрібно розшифровувати всі 15 АДРЕСИ, але всього кілька ..Є деякі 22v10, яка повинна бути 3.3
THE GAME BOY ADVANE є недорогим Neat MACHINE!
Є також ряд проектів в мережі Інтернет ..

Дивись тут: http://www.devrs.com/gba/hardware.php # harddev

чи краще: http://www.gbadev.org/hardware.php

Шановний сер,
Я можу писати, говорити Англійська мало.Вибачте за все.

Ok я звільняє вас син мій!
У NOMIS PATRIS ET Spiritus Sanctus!
Іди з миром

ура

PS ..немає нічого складного це відмінне місце ..спробуйте краще ..ваш англійська будут лучше, и кто-то завжди будуть намагатися допомогти вам!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back