CMOS циркуляційний

F

fahsa

Guest
Привіт

Хто-небудь знає що-небудь про проектування циркуляційний CMOS.

Не могли б ви описувати його детально??
Я не можу зрозуміти, що ви сказали Циркулятори.

Ізолятор РФ 2-портовий Пасивне пристрій з магнітів та феритових матеріалів, які використовуються для захисту інших компонентів РФ від надмірної відображення сигналу, а Циркулятори РФ 3-порт пасивний пристрій, що використовується для управління напрямком потоку сигналу в ланцюга.

, Коли влада чинить в будь-якому порту, він переходить на наступний порт, перший порт час вважається наступний за останнім по порядку.

Дуже обмежені dicussion в мережі ..

Ну, може бути транзистор воріт, витоку і стоку може бути циркуляційний ...

На жаль, не можемо надати велику допомогу

Ну це циркуляційний 3 порти пристрою.Його S-параметрів матриці S13 = S21 = S32 = 1, а інші рівні нулю для ідеального випадку.Чи можу я здійснювати три порти CMOS схеми, що мають подібні S-матриці?, Які будуть Циркулятори.

як правило, в технології CMOS людей робити циркуляційний від підвищення iscilator.

Є два типи, які зазвичай виконуються який кільцевого генератора (з використанням транзисторів) і LC генератор.

Я думаю, у запитують, як розробляти архітектуру циркулятори, щоб отримати S-параметрів вимоги?Чи не правда ..

так, але що робити у значить підвищення осцилятора.

Додавання ще одного пристрою і зміни архітектури, щоб працювати як генератор циркуляційний

Syukri пише:

Додавання ще одного пристрою і зміни архітектури, щоб працювати як генератор циркуляційний

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back