Calculattion посилення в залежності від частоти патч антену?

F

faranakghaderi2010

Guest
Здравствуйте,

У мене є тільки питання про обчислення коефіцієнта підсилення в залежності від частоти для однієї прямокутної антени патч з резонансною частотою 3,8 ГГц, використовуючи КНТ СВЧ-STUDIO 2009 програмного забезпечення.Я думаю, що слід використовувати один порт для дискретних однієї антени патч, а також використання деяких спостерігачів на місцях, але я не впевнений, що я повинен використовувати Фарфілд широкосмугового розрахунку, а також.Крім того, я інколи досягнути негативного виграш, який трохи strange.I хочу запитати, якщо хто-небудь може надсилати мені про це.

Спасибі

Марьям

Хай ...та в слід вибрати широкосмугового Фарфілд монітор від макросів і те і дати старт і зупинка частота і довжина кроку, а потім імітувати це дасть виграш у різних frequech відповідно до ур кроку.

Якщо резонанс не там покаже негативний отримати також в цій частоті.

Привіт Jamesanton,

Велике спасибі за вашу корисний відповідь.Ви також припустити, що я теж у результаті / шаблон на основі обробки і я вибираю Фарфілд (широкосмугова мережа), то я почала симуляції або немає необхідності вибирати Фарфілд (широкосмугова мережа) від шаблон на основі обробки?
Для того, щоб знайти результаті моделювання я повинен дивитися на 2D/3D Результати / Таблиця?

Я як і раніше є проблеми в розумінні причиною негативного achiving вигоди.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back