UPS ... Я помилка .. Ви можете надіслати мені ще раз? [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/COLOR] [/size], мені потрібно використовувати місо Мосі і SCK для спілкуються з ним ...
просто скопіювати код і зберегти його як файл або змінного струму можна безпосередньо включити цей код у вашій програмі першої ініціалізації SPI, а потім використовувати читати, ні писати функції для доступу до змісту SPI
Привіт У мене виникли проблеми з SPI зв'язку між AtMega32 і ad7705 (SPI). Він працює на одному AtMega32 чіп, який був випущений в 2006 році, але він не працює на кількох інших AtMega32 і atmega32a чіпів усіх випущених в 2010 році. Я пробував різні початкові параметри в тому числі зниження тактовою частотою до fck/128 все з тим же результатом. Я спробував Дати малих окрема програма для тестування тільки функції SPI в надії, що там було кілька небажаний ефект від мого основного додатки. Проблема виникає, коли я чекаю для передачі: у той час як ((СПСР & (1!
Я знайшов цю проблему я відправив сьогодні. Я веду вибору мікросхеми два пристрої SPI з лініями введення-виведення, а не використанням лінії СС PB4. Я був в стані написати один байт для SPI, але друга операція запису ніколи не буде повним. Я повинен був багато невикористаних PB4 СС "крайніх". Тепер вона працює. Забавно, як він працював на чіпі з 06, хоча ...
Я шукаю деякі приклади коду для SPI зв'язку між ATmega328P (Master) і ADE7763 (Slave). Я хочу, щоб мої тактова частота буде FCK / 8. Я хочу контактний PB2 на мікро бути призначеним SS підключення до ADE7763. Для тестової програми, може хто-небудь сказати мені, як читати температурі від ADE7763. Температура в реєстрі 0x26, якщо я правильно пам'ятаю з таблиці. Використання даної підпрограми вище sau_sol, як я міг би йти про те, основні програми для цього? Спасибі!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.