C код для ATmega 16 SPI зв'язку

в чому проблема? просто скажіть це багато людей допоможе вам

Я хочу приклад програми ... Я хочу спілкуються з Converter Sigma Delta

Ось програма для SPI я використав цей код для всіх моїх програм [код] # включають недійсними InitSPI (недійсними) {DDRB = (1

UPS ... Я помилка .. Ви можете надіслати мені ще раз? [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/COLOR] [/size], мені потрібно використовувати місо Мосі і SCK для спілкуються з ним ...

просто скопіювати код і зберегти його як файл або змінного струму можна безпосередньо включити цей код у вашій програмі першої ініціалізації SPI, а потім використовувати читати, ні писати функції для доступу до змісту SPI

Може хто допоможе мені інтерфейс SPI датчик з ПОС або AT89C51 контролер?

Привіт У мене виникли проблеми з SPI зв'язку між AtMega32 і ad7705 (SPI). Він працює на одному AtMega32 чіп, який був випущений в 2006 році, але він не працює на кількох інших AtMega32 і atmega32a чіпів усіх випущених в 2010 році. Я пробував різні початкові параметри в тому числі зниження тактовою частотою до fck/128 все з тим же результатом. Я спробував Дати малих окрема програма для тестування тільки функції SPI в надії, що там було кілька небажаний ефект від мого основного додатки. Проблема виникає, коли я чекаю для передачі: у той час як ((СПСР & (1!

Я знайшов цю проблему я відправив сьогодні. Я веду вибору мікросхеми два пристрої SPI з лініями введення-виведення, а не використанням лінії СС PB4. Я був в стані написати один байт для SPI, але друга операція запису ніколи не буде повним. Я повинен був багато невикористаних PB4 СС "крайніх". Тепер вона працює. Забавно, як він працював на чіпі з 06, хоча ...

Я шукаю деякі приклади коду для SPI зв'язку між ATmega328P (Master) і ADE7763 (Slave). Я хочу, щоб мої тактова частота буде FCK / 8. Я хочу контактний PB2 на мікро бути призначеним SS підключення до ADE7763. Для тестової програми, може хто-небудь сказати мені, як читати температурі від ADE7763. Температура в реєстрі 0x26, якщо я правильно пам'ятаю з таблиці. Використання даної підпрограми вище sau_sol, як я міг би йти про те, основні програми для цього? Спасибі!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back