Biquad фільтр з характеристиками chebyschev

R

rinaishlene

Guest
Привіт,

Я працюю на класі Проектування фільтра низьких biquad проходити з посиленням 2 і частотою зрізу 1kHz, що в наступному 3dB Chebyschev characteristics.From моделювання за допомогою PSpice, схеми, ми розробили працювали відмінно ... але коли ми встановили всі компоненти на макетної платі і запустити тест, використовуючи функцію генератора і осцилографа., схема не працювала well.We введення синус формі хвилі, але була перекручена на виході. (не ідеально, гармонійна хвиля)

Я не впевнений, якою буде фактичний видобуток цього фільтра.

При спотворенні вихід, коли ми намагаємося отримати отримати В. О. / Vi, ми не отримаємо відповідь частотними характеристиками.

Будь ласка, допоможіть нам зрозуміти, нехай краще.

Спасибо

Рина

Привіт, не використовувати вхідний / вихідний імпеданс при моделюванні?
У мене та ж проблема, і, але при більш високих частот.

Ні, я Dont я використовую / PO / P опору ... Ну апаратних мій виникають проблеми не мої simulation.My моделювання відмінно працює

rinaishlene пише:

Привіт,Я працюю на класі Проектування фільтра низьких biquad проходити з посиленням 2 і частотою зрізу 1kHz, що в наступному 3dB Chebyschev characteristics.From моделювання за допомогою PSpice, схеми, ми розробили працювали відмінно ... але коли ми встановили всі компоненти на макетної платі і запустити тест, використовуючи функцію генератора і осцилографа., схема не працювала well.We введення синус формі хвилі, але була перекручена на виході. (не ідеально, гармонійна хвиля)Я не впевнений, якою буде фактичний видобуток цього фільтра.При спотворенні вихід, коли ми намагаємося отримати отримати В. О. / Vi, ми не отримаємо відповідь частотними характеристиками.Будь ласка, допоможіть нам зрозуміти, нехай краще.СпасибоРина

Це добре ... Я вже отримали ідеальний форма хвилі моєї Hard Ware .... Feel So Good

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back