ATPG

Зараз, фізичної дизайнера робити синтез ДПФ у багатьох фірм.

ATPG турбує часу, тому він може почати працювати, коли сканування ланцюжка stiched.
прайм-тайм і динамічного моделювання, щоб перевірити терміни

Моя думка, ІП дизайн повинен голі ДПФ в їхній свідомості в процесі проектування.

Це тому, що дизайн з порушенням ДПФ вимагає величезних зусиль, щоб виправити становище ATPG особливо дизайнера ІП НЕ хочуть, щоб змінити їх дизайн заморожена (I'm Designer FE але, побачивши так багато колег ДПФ поведінки невігластва).

Cadense випробування Enconuter також дає ефективний спосіб для ДПФ і ATPG

На мій погляд, IP повинен нести відповідальність за ATPG тільки тому, що бути, не є знайомий з системою, призначеної

ATPG розшифровується як "Автоматичний Test Pattern покоління".
-------------------------------------------------- -----------------------------------

Зустрічається Поки перевірку схеми (и) були включені в процес розробки та перевірки режимі часу,
Потім на мою скромну думку,
будь-який, хто знає, що треба використовувати інструмент ATPG (и), таким TetraMax, FastScan або Encounter Test,
може зробити цю роботу.

ATPG не так просто, я думаю.
Тому що я роблю це зараз.

Я поділяю TEST_EN TEST_CLK TEST_MODE з функціональними Pins IO.

Для wkong_zhu:
Ти так не пощастило, що ваші шпильки тестового режиму повинна бути доведена до нормальних введення / виводуЯ знаю, що біль за визначенням Init.Протокол випробувань у цій ситуації ...
Моя пропозиція полягає у використанні присвячений введення / виводу для цих щупи ...

Для zzy_zy:
ATPG це дуже важливо.Ви можете думати про 16bit суматор як приклад.Якщо ви хочете зробити exhausive випробування на цьому гадюка, вам буде потрібно 2 ^ (32) зразки для перевірки цієї суматор.ATPG
(при скануванні & самотестування) практично плоским ваш дизайн в процесі виробництва застосовуються випробування & захопити внутрішні сигнали через сканування тригерів.Така тестова схема буде набагато менше.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back