!!!!!!! ADS2002 імітувати питання!

N

Needbias

Guest
коли я використовую ads2002 в HB тренажер для аналізу ПА, приходить повідомлення про помилку:
не можуть змести на рівні проектування, будь ласка, зменшити maxshrinkage і resimulate ланцюга ...... але, тим не менше я можу змінити maxshrinkageand параметрів схеми, повідомлення до цих пір.
Чи є хто-небудь ця проблема виникає і не хто знає, як отримати рішення?
Thx.

Ви можете спочатку зменшити потужність рівні.Виявлено помилки, тому що потужність вашої схеми є надто великою, ваше схема приводиться в сильно нелінійної області та HB алгоритм не можуть сходитися

Цитата:

Ви можете спочатку зменшити потужність рівні.
Виявлено помилки, тому що потужність вашої схеми є надто великою, ваше схема приводиться в сильно нелінійної області та HB алгоритм не можуть сходитися

З мого досвіду, IP3 цифра моделюється з senerade й оголошення не дуже корисно, тому що з неточних нелінійної моделі.

Ви перевірили P1dB вашого підсилювача в ads2002?Всього за кілька дБ перевищує P1dB, HB аналіз повинен бути нормально.

Крім того, як багато замовлень ви приймаєте до уваги.5 вже нормально для 2-х тон HB.

Thx для advice.But як ви точно знаєте, P1dB, або просто один раз спробувати один раз, щоб отримати і як можна дізнатися nonlinelity властивості ПА в області насичення?
Для мене, я думаю, HB симулятор LSSP повинні імітувати це, але acturally не може.
PS: Я вже зменшити порядок розгляду 2, але проблема до цих пір. [/] Цитатою

Ви можете розгортки вхідного сигналу для пошуку P1dB.
Ви можете спробувати 3,5 або 7 розпорядження, порядку 2 не має сенсу, якщо ви повинні розглянути гармоніки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back