ADS спіральні індуктивності - як це зробити?

R

rfndmw

Guest
Я проектування Змішувач для роботи на частоті 2,4 Ггц ..та індуктора, який повинен бути заснований на відповідні мережі ... з тих пір я використовую мікросмужкових я знаю, що доведеться свердлити отвір для підключення його до землі, але ... це спіральні індуктивності кращий шлях йти, повітря основний індуктор яких мені доведеться завести собі ... і при проектуванні спіральних індуктора в імпульсної,,, я визначаю підкладки, як: вільний простір -> повітря (10 млн.) -> діелектрика (εr = 2,2) -> / / / GND ///... тепер це повинні представляти металу витків спіралі (у який проводить шар, розташований нижче вільного простору), в прохід (над delectric тобто cond2 шар) і шару повітря між ними призначені для допомоги (у Рези шару), щоб пов'язати ці дві .... я це роблю не так?А як щодо розмірів і через підземний металу для підключення центру спіралі наступного компонента або лінії, і які металу через shuld я використовую ... кругової або що .... а також, коли я повинен землі індуктора який слід конденсатор .. Я думаю, що я повинен підключити центрі спіралі конденсатором і просвердлити отвір і підключити зовнішній самих лінії індуктора на землю в мікросмужкових ... це буде добре?будь-яка допомога буде оцінили ... Thnx

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back