50-500 В змінного струму від 15VDC

S

sahu

Guest
Здравствуйте,: дражнити:: шок: я шукаю для створення 50-500 В змінного струму від 15VDC харчування. Компонент Я хотів би використовувати: шок:

Привіт, я думаю, ви не зрозуміли цього. D1 + D2 напруга має бути одно 15В. Тому що по-перше, без навантаження пов'язано, ви будете мати відкритий вихід дуже висока напруга. Забуваючи, що, яке ваше поточне вимогу. Ви будете мати дуже гарячий транзистор, якщо ви робити які-небудь розумні струму. Якщо, приміром, у Вас повинен 100mA, у вас є Потужність втрат (на 220 ліній) 29.6W в транзистора для вихідною потужністю 1,5 Вт. Це ефективність 4,8%. Це означає, що у вашій схемі, ви витрачаєте 95,2% введення енергії. Це величезна кількість енергії, щоб програти, ви не думаєте? [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Поштові додали в 20:19 ------- --- Попереднє повідомлення було в 20:16 ----------[/SIZE] [/] Колір Що необхідно для ефективного дизайну, багатоступінчасті схеми, на якій ви вперше нарізати дуже високої напруги в більш розумним напруги, а потім нарізати, що подальше використання ШІМ. наприклад. Перший використанням PWM піти у відставку 500v для 200V, що на 80V, що 50В. Перехід через цю тему, в якому міститься щось подібне: http://www.edaboard.com/thread193441.html Сподіваюся, що це допомагає. Tahmid.

з ланцюга умови, що ви не можете робити 50-500V, ви хочете 15V вихід або 50-500V вихід?, якщо це 15V видалити D1, D2 і D4 Місце там, /********* це не ізольовані від мережі ************/

подякувати у обох u. Я думаю, я worng напрямку. PL suggges мене правильному напрямку. ізольованою від мережі не prablom.but я не можу використовувати bridgh прямокутник. тільки прямокутник хвилі hulf можна використовувати.

видалити D1 і покласти D4 замість D1 в тому ж напрямку, вихідної напруги буде 15V - (0,7 випадку) в залежності від транзистора, тому що це половина хвилі краще замінити C1 C2 для трохи вище значення, якщо ваша поточна вимога малих краще додати конденсатора до 1N4007

Привіт Саху, Чи можете ви сказати нам, що поточні вимоги. Якщо держава, то вона буде набагато легше допомогти вам зробити правильний харчування для необхідних цілей.

Привіт Саху, Чи можете ви сказати нам, що поточні вимоги. Якщо держава, то вона буде набагато легше допомогти вам зробити правильний харчування для необхідних цілей.
мої поточні вимоги макс 500 мА.

це не добре для розробки лайнера регулятор з 500v вхід для 15V 500mA вихід, інші 485V * 500mA = 242VA втрачається у вигляді тепла, краще піти на ІІП типу конструкції

Привіт Саху. У першу чергу! Подивіться на ваше повідомлення "50-500 В змінного струму від 15VDC"! Це означає, що ви 15Volts постійного струму (DC) джерела. і ви хочете виробляти 50-500 вольт змінного струму (VAC)! Пізніше ви держава навпаки! Схема ви надаєте, є параметричний стабілізатор і стабілізується на рівні (Vzenner) D1 + D2 = 180 +180 = 360 вольт! Вхідний конденсатор фільтра марно-100nF, припускаючи, 50/60 Гц, що говорити про решту ... Гальванічна розв'язка кошти, що проходять через трансформатор, а не виправлення! Краще за все долар converter.Although я б не рекомендував вам зробити будь-яке з цього! Я повинен попередити вас, що такого роду напруга дуже небезпечно! Ви можете отримати струмом! Будь ласка, дотримуйтеся напруги нижче, ніж 30VAC або постійного струму поки не зібрати достатньо досвіду і знань. Якщо все це допомогло вам у будь-якому випадку натисніть: повідомлення?

Привіт, якщо вам потрібно 15VDC від 50-500VAC, ви могли б спочатку виправити змінного струму в постійний, а потім використовувати долар конвертер. Ви не можете використовувати прості стабілітрона заснована лінійний регулятор. У 500VAC вхід (707VDC) вхід і вихід 15В, 0,5 А на виході, ви розсіяти [(707-15) * 0,5] = 346 Вт (!!!) для виходу 7.5W. Якщо вам потрібна 50-500VAC від 15VDC, то можна спочатку підвищити напругу, використовуючи підвищує перетворювач чи двотактний перетворювач, а потім використовувати повний міст для перетворення постійного струму в змінний. Однак обидва методи є небезпечними, як вони мають справу з дуже високими напругами. Так що будьте обережні при роботі з такими схемами. Сподіваюся, що це допомагає. Tahmid.

Привіт, якщо вам потрібно 15VDC від 50-500VAC, ви могли б спочатку виправити змінного струму в постійний, а потім використовувати долар конвертер. Ви не можете використовувати прості стабілітрона заснована лінійний регулятор. У 500VAC вхід (707VDC) вхід і вихід 15В, 0,5 А на виході, ви розсіяти [(707-15) * 0,5] = 346 Вт (!!!) для виходу 7.5W. Tahmid.
він використовує половину випрямляч, він не буде 707V

Гаразд, не бачити, що. Я думав, що він збирається використовувати повний міст ректифікації. У всякому разі втрати потужності, як і раніше над верхньою і за практичні обмеження. Tahmid.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back