>

L

lucky8

Guest
Guyz

Потрібна ваша допомога.Я хочу, щоб зменшити струм транзистора у верхній пушпульний ланцюга.Як цього досягти?
Я намагався покласти великий резистор до верхньої транзистор, але врешті-решт, джерело струму (струм тече з двотактний) буде вкрай низьким.
Чи є інший шлях?

по двотактної, ви маєте на увазі МОП у верхній і нижній NMOS на?Це не може працювати в режимі лінійної або у вас буде багато знімати, хоча за станом обидва знаходяться на МОП-транзисторів в той же час.

якщо ви робите ОУ, або ще щось потрібно дати вихід з GND до VDD необхідно різних стадіях виробництва.Якщо ви дійсно хочете до залізничних вихідний каскад залізничних вам потрібно використовувати клас-AB продукції.Цей тип вихідного каскаду диски і МОП NMOS воріт диференційно тому не стріляти, хоча поточні, але він все ще може гойдалки весь шлях вгору і вниз під час водіння важких навантажень.

так що - ваш аналоговий вихід напруги або цифрової?

якщо ви хочете дуже великий вихідний струм, U повинно бути великим споживанням струму.

"Так - ваш аналоговий вихід напруги або цифрової?"-Electronrancher

мій вихідна напруга аналогового і я роблю ОУ

у можете запитати чау від RSMDC більш докладно.

тільки зменшити цю напругу етапах його колектора
stupido людини, якого ви

використання регулятора і тій або іншій формі активної зворотнього зв'язку / складатися тому обмежувач

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back