>

D

DaBiz

Guest
Якщо у вас є Opamp, який повинен вирішити до 0,01% на 2uSec, що краще нехай він убив чи дозволити їй іти малого сигналу

Якщо ви швидко Opamp і сповільнити ви отримаєте те, що вам потрібно - такі як відео-Opamp.
OPA355 = 0,02% У ≈ 50 нс
З повагою
Moda

Ви повинні створити свій запас по фазі досить велика

запас по фазі повинні більше 60 градусів в практичний дизайн, а не 45 градусів, написано в книгах.

Дякуємо за інформацію, але більше, що я шукав була, якщо у вас є 2uSec щоб Opamp вирішити, ви дозволити 1uSec, щоб він убив її кінцеве значення, то в малих 1uSec сигналу або 0.5uSec великого сигналу 1.5uSec малого сигналу або те, що коли-небудь.Далі, знаючи ємність навантаження вашого намагаються диск, встановити швидкість наростання і смугу пропускання Opamp.

може бути, ваша requiremnet є liittle високою, і він втратить дуже багато влади.

Я думаю, що Wil бути великий розсіюваною потужності, якщо ви використовуєте швидкістю наростання реалізувати.

Але буде великою пропускною здатністю, якщо ви використовуєте малого сигналу реалізувати.

Для системи, dissapation потужності та пропускної спроможності requriement це відповідає.

Таким чином, можна selecte небудь.

Ось документ, який буде розповідати про операціоннікі у settelling.
0,01% є дуже точної setteling.Ваш нулів і полюсів місці б величезний вплив на setteling часу.
Уникайте нулів і полюсів дублет як це псує запас по фазі і затримки setteling.
сподіваюся, це допоможе
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back