>

J

johan_tr2000

Guest
Шановні панове,

Я просто побродити, що ми можемо зробити звук скасування.Те, що я значить, відмовитися від звуку і / або шум з-за меж номер (мета номер), так що в кімнаті цілком достатньо.Мені потрібно зробити досить номер з "активної" спосіб, а не з "пасивним" способом, наприклад за допомогою звукових заслінки в моїй стіні.

Я знаю, у фізиці ми просто повинні створити сигнал з точною амплітуди, але в протифазі.Так що використовувати мікрофон для пристрої введення і динамік для виведення анти-фази.

У реальному світі (технічно) не може бути так просто.Чи можемо ми зробити це, використовуючи потужні чіпи DSP для створення анти-фазі?Чи можливо це?

Кожен має пробувати цю систему?Будь-який коментар?

Спасибі

TR2000

Так, ви повинні використовувати DSP і генерувати антіфазних звуку.я чув про нього.

Привіт hr_razaee,

У вас хтось бачив її реалізації з реальної схеми DSP?
Я просто побродити, де поставити перетворювачі (мікрофон і laudspeaker) в кімнаті.Я думаю, ми повинні також дати строгий контроль циклу для цього.Чи є ключ?

Rgds,
TR2000

Звук навушників роботи скасування.Деякі працюють дуже добре.

Я не думаю, що скасування звуку в цілому номер носить практичний характер.Ви можете відмінити звук в одному місці в кімнаті, але і в інших місцях у залі звук і анти-звуку не буде на правій фазі по відношенню один до одного.

Звук у повітрі подорожі складає близько 340 м / с
На частоті 1 кГц 17см різниця в дорозі два звукових хвиль дає 180deg зсуву фаз та звук у два рази голосніше, а не скасовано.Як далеко один від одного ваші вуха?

Існує також проблема відбиттів і реверберації.

привіт
я чув про навушники шум скасування.

Шановні панове,

Я знаю, може бути, я прошу, щоб багато cacel звуку в цілу кімнату, але я чув, що ця технологія була використана на:
1.Повітря завод, звести до мінімуму галасливі звук реактивного двигуна.
2.Деякі високого класу автомобіля для зведення до мінімуму звук / шум FRM двигуна.

Ok, я буду тільки зменшити деякі місця в приміщенні.Це місце буде використовуватися для постелі дитини для instand.

За номер заявки ми повинні піклуватися про акустичних ефектів (наприклад, Throwaway18 говорить).Мені також відомо, що ми повинні скасувати комплексу хвилі (через акустичний ефект).Цей комплекс хвилі змішуються декількох частот означає, що деякі хвилі теж.Кожна довжина хвилі має власну протифазі, що також означає, що кожна частота має свій власний "відстані" між laudspeaker і мікрофон.(Виправте мене, якщо я помиляюся!)
Як ми можемо вирішити цю проблему?

TR2000

Цитата:В даний час з неспокійний і галасливий світ, ми всі шукали хоч трохи спокою і тиші.
Ну, ви не могли б зісковзнути в спокійному лісі на годину-дві, але ви можете заглушити шум з шумозаглушенням Навушники.
Теорія, що лежить цього проекту є те, що, підбираючи об'ємного звуку з мікрофону і відтворення його фази, ми можемо активно скасувати або "нульових" з фонового шуму.
Справді, деякі комерційно доступні пристрої виконують ту ж функцію.
Тим не менш, шляхом будівництва власного гарнітури, ви можете додавати нові функції, не інакше і веселитися, а робити це!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back