>

Z

zampanampa

Guest
У PCS-CDMA зазвичай двостороннього друку (ПАР, FBAR, кераміка) використовується в мобільних телефонах.Але, наприклад, якщо ви розділите Tx і Rx антенами (або корму точки), або навіть у вас є додаткові різноманітності Rx шлях, одним фільтрів не потрібно, які беруть більш-Rx-Tx ізоляції функціональність.Але я чув, що якщо взяти фільтр Rx частина з двостороннього друку в якості самостійних фільтра він не має ізоляції, а потім, якщо він побудований з фільтром частина Tx разом, щоб побудувати двостороннього друку.Може хтось пояснити мені це?

Я ніколи не чув про це.Що може бути мова, що станеться, якщо дві половинки не налаштовували після виходу у відставку.Ізоляції між розділеними антен буде додати принаймні на 20 дБ у загальній залежності від того наскільки далеко один від одного вони знаходяться.

Дуплексери і Діплексери (зауважте, вони не одне і те ж) є електрично прості фільтри (комбінація БНФ, ФНЧ і ФВЧ).
Хоча Дуплексери використовувати БНФ, діплексер простий ФНЧ і ФВЧ з'єднані разом.
Вони дозволяють передачі і прийому на тій же антени в той же час, відкидаючи небажаних сигналів.
CDMA є повний дуплекс системи та передачі і прийому в той же час.Ви можете використовувати прості фільтри, відмовитися від небажаних (TX сигнал в діапазоні RX), але двостороннього друку спрощує ситуацію.У вас є тільки один фільтр з 3 портами (антена в центрі) замість двох фільтрів.
Стандартні відхилення двосторонньої CDMA (TX RX в діапазон) 50 дБ (це вимога в системі CDMA).

Привіт vfone,

Перш за все спасибі за Вашу відповідь.
Так, все що ви говорите, для мене ясно.
Але моя проблема в тому, що один хлопець сказав мені, що, наприклад, якщо взяти Rx частину двосторонньої друку.він відкидає близько 55 дБ власний сигнал Tx.Але якщо взяти цю частину і використовувати її як "автономних" Rx фільтр (без підключення до Tx шлях) ви можете отримати лише близько 35 дБ у смузі відмову Tx.Як автономні це значить, у вас є розділення Tx і Rx антенами, так що ні прямо дуплекс функції у фільтрах.Його пояснення в тому, що в автоматичного двостороннього друку, частина сигналу Tx сходить на шляху Tx, так що частина фільтра Rx потрібно тільки відмовитися від нижньої Tx сигнал.
Я не відповідаю immeditaly з цим хлопцем, але у мене вдома я міркую це питання, і він не міг зрозуміти.

З повагою,
Зампа

До тих пір, як ви припинити фільтр належним чином, ви не повинні бачити різницю.При вимірі двостороннього друку на мережевий аналізатор, ви вимірюєте 45 або 50 дБ або відмова, що виробник speciifies.Я повинен сказати, що ваш друг не правий у цьому.

Я мав на увазі керамічний блок або фільтр на ПАР, де ви не можете фізично розділити два фільтрів.Якщо у вас є зосередженими схемної реалізації, ніж ви, ймовірно, побачити різні результати, якщо ви фізично розділити два фільтрів.

zampanampa,
Вибачте, але ваш друг не має рації в теорії відбитого сигналу TX.
Одне вірно.Якщо у вас є пристрій двостороннього друку (або діплексер) і прийняти окремі фільтри, вони не будуть працювати, як вони працюють разом.
Що вносяться втрати і відмова оптимізовані, коли внутрішні фільтри працюють разом.

що стосується

Дуплексери зробив у зосереджених Еллемент techique не просте поєднання двох фільтрів смуги пропускання, вони компенсацію мережі, де вони з'єднані разом.Якщо ви використовуєте тільки один фільтр, ви повинні правильно припинити ще один фільтр.Якщо ви розділите один фільтр для використання в якості standallone необхідно заново налаштувати його і навіть зробити деякі зміни.

Я згоден з тим думку Borber, ви повинні використовувати фільтр

Всі заявив на всіх все, здається, Мерріт, я думаю, весь фокус у тому, щоб
наскільки добре вона працює.

Так, вам доведеться змінити закінчень на прилеглих кінчається, але питання
, Чи будеш отримати betteratttenuation з фільтрів разом, а не розділені.

Я розглядаю це як можливість, пославши відхилення є сигнал на іншу сторону може ефективно прокачувати сигналу.

Хто-небудь знає багато про розкольників і combinners, чи буде ця мати такий же ефект?

Не звертаючи уваги на той факт, що один фільтр вивезені з діплексер буде несовпадающімі сама по собі, ви втратите теоретичних 6 дБ ізоляції теж.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back