>

D

danyxp

Guest
Хто-небудь має досвід роботи з цією утилітою для ASIC і FPGA синтезу бібліотека творчості?
Я tryng розвивати бібліотеки для літніх Xilinx XC6200 частин з reconfigurablility можливостей.Тільки один інструмент для sinthesis у мене є Velab (розробником безкоштовно VHDL для структурних конструкцій HDL).Хто-небудь має більш потужний інструмент для цього purpouse?
Спасибо заранее.

Я зацікавлений в серії XC6200!Так як вони підтримують швидку реконфігурацію!

Нижче наводяться деякі міркування і питання, я на серії XC6200.

1.Чи читали ви до статті "Проектування для Xilinx XC6200 FPGAs", яку можна знайти за адресою: ш * w.michael-herz.de/publications/paper101.pdf?

2.Я думаю, що Xilinx є не дуже підтримують про цієї серії.
Я подумав, що припиняється!У них були хороші відзначає заяву, до якої папери вище, також відноситься до: XAPP082, XAPP087.Але я не можу знайти їх в будь-якому місці ...

3.Яке становище справ на ринку XC6200?Які можливості застосування?

the_penetratorŠ

Пенетратор,
Я читала, що папери інших з однієї і з інших джерел, але я думаю, що це не так вже й легко, як вони сказали, що.
Тепер XC6200 припинена за Xilinx, і вони вирішили дати reconfigurability до серії Virtex, в Virtex-E з новим ISE-релізи вони дають рішення зробити модульний reconfigurability, але я перевірив його немає вже.
У мене є дошка з XC6216 від VCC, і я хочу використовувати його з новими інструментами, як Леонардо спектру, це я зацікавлений у розробці бібліотеки для цього xlibcreator домашнім частини.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back