>

P

pasovic

Guest
Здравствуйте, кожен орган

У мене проблема.Мені потрібна інформація про несовпадающімі фільтра.Я знаю, що погоджений фільтр, ви можете дати мені інформацію про несовпадающімі фільтрації.Мені потрібна теорія і код, написаний на MATLAB

Спасибі

матч фільтр фільтр, оптимізувати для кращої SNR.
Невідповідність фільтр фільтр для інших цілей, наприклад, для скорочення бокового
У стиснення імпульсу в радіолокації.Цей фільтр не в кращому SNR виробництва.
Ви можете побачити невідповідність фільтр дизайну стиснення імпульсу на РЛС.

Ну, я працюю в ультразвукового що близько до радіолокаційної техніки.Чи знаєте ви сайт, де я можу побачити теорії або алгоритм фільтрації невідповіднихTHX

Матч фільтр дає максимальний пік потужності сигналу до потужності шуму.Дизайн відповідає фільтра в разі білого шуму і кольоровий шум і рівнянь можна в багатьох підручниках.Якщо ми далекі від цієї конструкції, ми не кращі SNR.Цей фільтр називається невідповідність фільтру.Наприклад, у двофазних стиснення імпульсу в матчі фільтра є код, який ковзає по сигналу.Якщо ми хочемо зменшити бічних пелюсток, ми можемо поставити wightning фільтра після матчу фільтр, але ця структура не відповідає фільтру.

pasovic пише:

Здравствуйте, кожен органУ мене проблема.
Мені потрібна інформація про несовпадающімі фільтра.
Я знаю, що погоджений фільтр, ви можете дати мені інформацію про несовпадающімі фільтрації.
Мені потрібна теорія і код, написаний на MATLABСпасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back