>

D

duffrose

Guest
Привіт:
Чи є у вас коли-небудь чули EDA компанії, як "Cadence" або "Синопсис" або "Ментор" покласти програми-шпигуна в інструментах EDA, і шпигунські програми можуть відправити пакет назад в свою компанію, включаючи всю інформацію, коли ви використовуєте його?Якщо це правда, як "Microsoft" зроблено в WinXX серії.Це так жахливо.

Так, я не впевнений, правда це чи ні, але я чув розповідь про це.
Людина робили його дизайн будинку
illegle інструменти EDA, раптом, він отримав телефон
дзвінка від Synopsys, і сказав йому, що він
використанням illegle ліцензії.Через кілька годин після цього,
Поліція прийшла, і посадили його до в'язниці.

Цитата:Про 2002-05-02 12:19, duffrose пише:

Привіт:

Чи є у вас коли-небудь чули EDA компанії, як "Cadence" або "Синопсис" або "Ментор" покласти програми-шпигуна в інструментах EDA, і шпигунські програми можуть відправити пакет назад в свою компанію, включаючи всю інформацію, коли ви використовуєте його?
Якщо це правда, як "Microsoft" зроблено в WinXX серії.
Це так жахливо.

Як цьому запобігти?Немає підключення до мережі Інтернет з машинами ви використовуєте для EDA, але ми до цих пір немає відповіді яким EDA компанії це зробити?Або як зупинити програми-шпигуна?Це diffcult але цікаво год (в) CKER по крайней мере.Я не ах (на) CKER, всі хочуть знати відповідь.І я думаю, що збір даних від користувача таким чином, є незаконним.

Просто використовуйте будь-який з цих персональний брандмауер буде робити це ..
спробуйте Tiny Personal Firewall від http://www.tinysoftware.com
або
ZoneAlarm від
http://www.zonealarm.com
Я віддаю перевагу в крихітних FW.Є набагато більше, але вони найбільш популярні.

що це дає вам контролювати, які програми отримати доступ до (між) мережі.

Так що, якщо програма хоче отримати доступ до мережі, поки ви працюєте і ви знаєте, немає автоматичного поновлення функції, то somethinge strage триває.
Я не знаю, наскільки EDA програми необхідний доступ до мережі для перевірки автентичності питання, а також доступ restricable в адреси IP.

HTH
dsp_

Я завантажив раз eval.-версія програми.Ця програма (я не пам'ятаю, що це було), необхідних Ліц.або серійний номер.Він був посланий до мене по електронній пошті.Був інформація requided програми, але також ж інформації, коли я використовую 'IPCONFIG / all'-команду.Я шекелів в моєму комп'ютері, але він не працює в даному випадку.Чи можемо ми довіряти цим soft.firewalls або брандмауери на всіх?Найкраще взяти дроти від стіни.

Є багато історій, як це і важко зробити наш розум у якому beleave.Для зацікавлених них поглянути на grc.com і пошук вірусів в w.searchlores.org ш *.
У всякому разі встановлення ZoneAlarm (вікна користувачів), і я обіцяю, що ви будете здивовані кількістю програм, які намагаються підключитися де-то без вашого відома.Навіть інколи filemanger Спроб зробити це (чому, звідки?).

Цитата:Чи є у вас коли-небудь чули EDA компанії, як "Cadence" або "Синопсис" або "Ментор" покласти програми-шпигуна в інструментах EDA, і шпигунські програми можуть відправити пакет назад в свою компанію, включаючи всю інформацію, коли ви використовуєте його?
Якщо це правда, як "Microsoft" зроблено в WinXX серії.
Це так жахливо.

Привіт

Я використовую шекелів, і вона працює і дає попередження кожен раз, коли програма хоче отримати доступ до Інтернету або за допомогою будь-якого з портів.Одна з причин, якщо вона не працює, що можна "дозволити автоматичної настройки" встановлено, якщо ви помилково, програма дозволяє отримати доступ до портів, то шек надати доступ до всіх портів і зв'язку з Інтернетом для цієї програми.Якщо ви незахищених управляти кожним програми налаштування в "Personal Firewall - Інтернет Контроль доступу".Zonealarm і tinyfirewall обидва дуже хороший FW і принаймні ZoneAlarm набагато легше налаштувати, якщо ви не використовуєте сьогодні вам краще почати.Може бути, ви можете спробувати Adaware Я не знаю, якщо він виявить EDA SW доступу в Інтернет.
Останній раз редагувався Cluricaun по 29 березня 2004 22:06; редагувалось 1 раз в загальній складності

Я використовую Zone Alarm, програми, які використовують FLEXlm ліцензій може знадобитися доступ до TCP / IP стека ліцензію (навіть нелегально) виїзд.
Zone Alarm дозволяє включити цю і як і раніше тримати їх подалі від "Інтернету в цілому", і це правда, програм MS доступу віддалених об'єктів з деяких причин, але зупинити їх не представляється викликати проблеми.Крім того, не дозволяють автоматичні оновлення по електронній пошті.Завжди перевіряйте пошту з черги навіть просто видалити отримання підтвердження від wankers використанням Outlook ..Терпіти не можу ..

Те, що я боюся, коли FLEXlm доступу TCP / IP стек для перевірки ліцензій, в той час, він послав packeage куди-небудь в Інтернет, який ми не знаємо.Або ви використовуєте комп'ютер для доступу до робочої станції, то це невелика програма, всередині інструментом EDA буде покласти деякий код у свій комп'ютер і почекати, щоб відправити пакет, куди вони хочуть.Щоб сказати їм, ви використовуєте EDA інструмент.Вони можуть слід-назад пакети, якщо вони хочуть.Чи можливо це?

Кращий спосіб уникнути тому, щоб відокремити дві підмережі і відключіть кабель netwrok.

Я Zonealarm працює, і робить перехоплення деякі речі.

Проблема тут у тому, що деякі програми (наприклад, в FpgaAdv Mentorg) необхідно
привілеями сервера може працювати на всіх, а це означає для брандмауера, щоб дати їм такий доступ.

RegUser_2 пише:

Проблема тут у тому, що деякі програми (наприклад, FpgaAdv Mentorg в) необхідність

привілеями сервера може працювати на всіх, а це означає для брандмауера, щоб дати їм такий доступ.

Я думаю, ви, хлопці, ймовірно, будучи надто параноїк,

IMHO, і я поговорити з EDA продавців і читати їх журнали.

Якщо ви використовуєте програмне забезпечення лише для особистого освіти, або навіть якщо ви використовуєте його для роботи occaisional сторони або для початку роботи на своєму робочому місці, яке має бути завершено в домашніх умовах.Вам нема чого турбуватися, і навіть якщо компанія EDA дізнається, що ви використовуєте програмне забезпечення, і вони не хочуть, щоб ви - ні поліцейських будуть відображатися в вашу двері.Це не так, як вона працює.

EDA компанії в бізнесі, щоб заробити гроші, і вони будуть йти тільки після хлопців, що вони можуть вимагати багато грошей, що мають велику аудиторію в змозі використати своє програмне забезпечення, а потім рекомендувати його покупку на роботу певну перевагу, якщо ви думаєте Про це з незаконною копії можна кимось на кшталт безкоштовної реклами.

Ви, напевно, є проблеми, якщо:

1.У вас є бізнес, який регулярно прибуток від використання програмного забезпечення.
2.Ви розповсюдження програмного забезпечення поряд з незаконною ліцензії.

Я хотів би посперечатися, що більшість, якщо ви перевірили більшість комп'ютерів в КС, вони тонн неліцензійного softs.

SIGINT

Якщо автоматичне оновлення, інформація про комп'ютер виправити.Більшу частину часу вони використовують інформацію для маркетингу.

У мене є друзі у великій ство EDA використанням програмного забезпечення cracled всіх часів.Вони просто не користуюся програмного забезпечення на робочих місцях.Вони dnot мабуть, турбує.

Я думаю, що люди тут використовувати програмне забезпечення для освітніх причин.

EDA компанії мають принести користь від цього.Він поширюється слово гарне програмне забезпечення.

Багато перевірити програмне забезпечення на дому, а потім попросити на роботі, щоб купити її для реальної роботи конструкції.Таким чином, EDA компанії насправді заробити гроші.

Nassda його використовувати!Вони не зверталися до судів мене, але прийшли мені продати їх програмного забезпечення.

Порада: не запускайте nass.d, якщо ви в ній не має потреби.

Є дві речі, які вони можуть зробити.Проста річ повинна відправити повідомлення в компанію.Ваша IP-адреса буде там, і вони можуть простежити вас від цього.

Другий спосіб передбачає інформацію про вас, що ви заповнили, коли система була встановлена.Ви помічаєте, що за нових програм завантажуються деякі показати своє ім'я та інша інформація вже заповнені?

Є кілька брандмауер програм, які будуть перевіряти на програми передачі повідомлень і зупинити їх і запитати вас, якщо ви даєте дозвіл на це.

Чи може хто-то з детальне знання операційних систем після імені файлу, що містить цю інформацію так, що конфіденційність мислячі люди можуть заповнити в тому, що вони хочуть тепер вони знають, що він може бути корисним?

[Додав річ: інформація, яку ви заповните при завантаженні програми також можуть бути відправлені.Я завжди заповнити в реальному, але помилкової інформації, коли приймач не має реальної необхідності потрібну інформацію.]
Останній раз редагувався претензійний на 14 вересня 2003 21:44; редагувалось 1 раз в загальній складності

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back