3310 LCD взаємодії з pic18f4620

43_1313943658.png
сер bigdogguru, його не ясно тепер, як на зображенні вище, робить з'єднання тепер від ПОС до контактів 3310 правильно? сподіваюся, що його правильно.

Привіт, Так, це було б життєздатним інтерфейс. Є Nokia 3310 частина вашого проекту ZigBee? Як ваш проект просувається по шляху? BigDog

так! його правильно, і завдяки вам, сер, та його велика частина нашого проекту, верб вирішили включити Nokia 3310 для графічного інтерфейсу. З РК-16x2 не доступна на будь-якому магазинів електроніки тут, і 3310 РК-дисплей дешевше, ніж LCD 16x2 і більш доступним способом. так що я думаю, що його гарна ідея. і для ZigBee, ми нету підтримувати зв'язок з ним: (, так як я хочу, щоб завершити щось на цьому тижні, як верб словами, через 2 тижні після завершення і до цих пір ніякого прогресу, так що багато труднощів у досягненні і інтерфейс успішної програми і доступність компонентів (особливо грошима), сподіваюся, що коли наша група сенсорним вже близько ZigBee, ви можете вести нас сер.

... сподіваюся, що коли наша група сенсорним вже близько ZigBee, ви можете вести нас сер.
Абсолютно вірно. Просто тримайте мене в курсі. Чи є у вас досвід створення графіки на Nokia 3310? Я знайшов це проект, який охоплює кілька цікавих концепцій, що стосуються графічного дизайну і реалізації: [URL = "http://www.pyrofersprojects.com/blog/3310-nokia-lcd-pic-12f675/"] 3310 Nokia LCD і PIC 12F683 [/URL] BigDog

є робочий приклад Nokia 3310 LCD тут з імітацією protues .. [URL = http://romelemperado.blogspot.com/2011/08/inout-door-counter-with-nokia-3310-lcd.html] Моє Embedded World: В / Out Door лічильник з Nokia 3310 РК-дисплей [/ URL ]

bigdogguru сер, ви можете перевірити мою програму і моделювання, якщо його правильно? я база програми з різними посиланнями Youve дав мені. а також моделювання. Ive успішно побудувати програму, але нічого не виводить. я думаю, Ive отримав багато помилок на ініціалізацію або, може бути в симуляції. ласка, допоможіть. Ромелу, брат, дякую за посилання, погано перевірити, що завтра їм про спати (Сакіт Н. А. Нанг ULO е:))

Проект, який ви завантажені, як видається, відсутня ASM файл. Я буду намагатися відновити проект з нуля. BigDog

Nokia 3310 РК-дисплей з ПІК 18F2520 | bOtskOOl [/URL] сер, ми маємо право використовувати microC, і Ive намагався цієї програми, наприклад програму на цьому сайті, Є помилки в бібліотеці botskool, і мені важко налагоджувати його з свою бібліотеку .. будь-яку ідею сер?

Ви можете спробувати мою посилання спробувати побачити його, якщо ви можете легко його інтерфейс до пристрою .. Ви можете просто вийняти lcd.c і lcd.h файл, ви можете отримати його роботу протягом декількох хвилин ..

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано в 8:51 ---------- Попереднє повідомлення було о 08:45 ----------</span></span>
з вас можуть повідомлення про помилку ви зіткнулися в даний час. .

Ромелу сер, я не можу відкрити посилання, яку мені дали, так як їм в школі прямо зараз і використанням WiFi, наші мережі WiFi є брудним, хоча, вибачте: (, але погано перевірити це, коли я повернувся додому

Привіт Dabby21, код тепер компілятори без помилок і попереджень, я блискавки проект вгору. Переконайтеся, що ви перевірити всі важливі настройки, тактова частота і т.д. BigDog

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back