3310 LCD взаємодії з pic18f4620

D

dabby21

Guest
хто може допомогти мені зрозуміти, докладніше про Nokia 3310? таблиці це може зробити .. і схема (з кодом було б здорово) взаємодія pic18f4620 використанням PORTD .. верб читав багато поста з тієї ж теми з моїм але більшість з них використовує PIC16 і їм трохи плутають з 3310 схематичний інтерфейс з фото. спасибі ..

Ось кілька прикладів: [URL = "http://www.andremiller.net/content/nokia-3310-lcd-driver-jal-pic-library"] Nokia 3310 LCD драйвер JAL ПІК бібліотека [/URL] Nokia 3310 РК-дисплей з ПІК 18F2520 [/URL] Це для вашого проекту ZigBee? BigDog

Вона може бути легко змінені в 18F. Так як ви використовуєте PORTD, то там не так багато змін, що потрібно зробити:)

23_1313935794.png
хтось може пояснити, контактний конфігурації 3310 LCD? Як же я можу пов'язати їх з рис? чи можна з портом D, і хто може забезпечити схема інтерфейсу в pic18f4620. Дякуємо.

23_1313935794.png
хтось може пояснити, контактний конфігурації 3310 LCD? Як же я можу пов'язати їх з рис? чи можна з портом D, і хто може забезпечити схема інтерфейсу в pic18f4620. спасибі.
Не могли б ви читали посилання, представлені bigdogguru? Ви можете підключити їх все-таки ви хотіли б ПОС. Це програмне забезпечення, ви повинні написати, що визначає працездатність порту і, отже, і робить роботу РК-екран:)

привіт сер bigdogguru, та її про наш проект, я думаю, погано дотримуватися крок за кроком процес для завершення нашого проекту найближчим часом, сов на жаль, за 2 тижні прогресу щодо нашого проекту, так як їм стрибків у всіх обов'язків з вихідними кодами, принципові схеми і розуміння ZigBee. не можу організувати мою thoughs + в кінцевому підсумку про завершення не на всіх, тому я думаю, погано уваги на це з LCD 16x2 не доступна на нашому сайті, дуже погано, що верб успішно інтерфейс з ПОС, тому я думаю, що це мій альтернативне рішення, їм зробити програму прямо зараз на взаємодію LM35 АЦП результаті проходить через pic18f1620, і Thats вона, моя проблема в тому, як я виводу результатів на 3310 РК-дисплей, те ж саме з схема погано завантажити його пізніше. на сера Джона синій, дякую за відповідь, верб плутають з деякими іншими темами само і з цим, що з'єднує Nokia 3310 РК-дисплей з портом С, їм огляд моїх таблиць з цього питання. [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Повідомлення добавлено в 15:21 ---------- Попереднє повідомлення було о 15:18 ----------[/SIZE] [/ COLOR ] про мій! hahahaha .... нерозумно мене, верб щойно прочитав посилання сера bigdogguru дав, людина, всі мої запитання відповідає, друкував і мислення на всі питання до мене пристали regading 3310 інтерфейс. знову, сер bigdogguru рятує .. :p ГДж сер! .

Так як ви поза часом, я думаю, що ви можете отримати необхідні функції не має значення, який компілятор вона написана для, то змінити його, щоб вам підходить

До речі, сер, їм за допомогою c18 Lite в якості компілятора, так як її вільного і високотехнологічне з рис 18.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 15:25 ---------- Попереднє повідомлення було о 15:22 ----------</span></span>
Так, сер Джон, їм все ще новачок, що набори інструкцій буде використовуватися в різних компіляторів, я маю на увазі функції, бібліотеки, які знадобляться для запуску деяких пристроїв, наприклад за допомогою РКІ 16x2, і повинна включати в себе lcd.c, поправте мене, якщо їм не так, і як ініціалізувати ці пристрої, щоб придумати бажаних результатів [COLOR = "Срібло"] [SIZE = 1 ]---------- Повідомлення добавлено в 15:46 ---------- Попереднє повідомлення було о 15:25 -------- - [/size] [/COLOR] панове, Nokia 3310 РК-дисплей з ПІК 18F2520 | bOtskOOl [/URL] за цим посиланням, я розумію, як працює з 3310 PIC18, але його в мікро c. ця програма може працювати в c18? причина Ive намагалися багато програм, написані на мікро-C і не в змозі працювати на c18. плюс бібліотеку функцій, shobit (автора) дав, був у мікро C. якби тільки я може включати в себе його функції в c18, я можу якимось чином вдається керувати виходами на 3310.

Ви повинні змінити його на C18 еквіваленті. В принципі, ви можете використовувати файл заголовка із заслання і він містить всі функції Nokia 3310:)

Ось відмінне опис висновків та інтерфейсу потрібно: [URL = "http://www.radiolocman.com/shem/schematics.html?di=44132"] Nokia 3310 Lcd термометр DS18B20 Використання [/URL] BigDog

Nokia 3310 РК-дисплей з ПІК 18F2520 | bOtskOOl [/URL] за цим посиланням, я розумію, як працює з 3310 PIC18, але його в мікро c. ця програма може працювати в c18? причина Ive намагалися багато програм, написані на мікро-C і не в змозі працювати на c18. плюс бібліотеку функцій, shobit (автора) дав, був у мікро C. якби тільки я може включати в себе його функції в c18, я можу якимось чином вдається керувати виходами на 3310.
Як сказав Джон Синя згадувалося, вам потрібно видалити MikroC бібліотечні функції і або замінити бібліотеки сумісна з C18 або Привіт-Tech С.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 16:15 --- ------- Попереднє повідомлення було у 16:09 ----------</span></span>
Daddy21 ось ще один Nokia 3310 бібліотеки: [URL = "http://www. sunbizhosting.com / ~ spiral/3310lcd/3310.html "] 3310 LCD PIC16F628 інтерфейс, написаний на Привіт технологій C [/URL] BigDog

16_1313939585.png
сер, я дійсно отримують конфігурація висновків для цього, Sdin, SCLK, SCE, RES. верб розглянув дані листи pic19f4620, думаючи, що я можу безпосередньо підключити висновками порту D з таким же ім'ям контактний, але все що я можу бачити, були порту С, так само, як, SCK, які можна знайти в RC3, шкода, якщо цей тип Питання нуб, так що дала мені проблеми, як я можу підключити контактам 3310 в порт D з pic18f4620.

Можливо, ви вже знаєте цю Daddy21, але майте на увазі Nokia 3310 3.3v пристрою. Таким чином, ви будете повинні запустити ПОС на 3,3 або використовувати зсуву рівня. BigDog

Так, Ive читати специфікації 3310, і в мене є рішення з цим. MRF24J40MA в PICDEM Z працює на частоті 3,3 чи не так? Так що я можу зробити його як джерело для Nokia 3310. Херес і схеми регулювання з 5 до 3,3. ласка, їм відкрита, щоб бути виправлені, якщо будь-який з моїх ідей неправильно концепції, будь ласка, повідомте мені. Дякую років

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 16:45 ---------- Попереднє повідомлення було о 16:36 --- -------</span></span>
90_1313941357.png
сер, тільки питання, в цій програмі, чи є унікальні атрибути на кожен призначений РБ портів, що він призначений, або я можу вільно призначені будь-якому з портів, щоб з'єднати їх в еквіваленті за контактами 3310? як SCLK, сцена, дозвіл, я можу вільно віднести їх до якої-небудь з портів в ПОРТ-D?

Поряд з напругою живлення питання, ви повинні переконатися, 3.3v пристрій 5В, наскільки його входи. Я ніколи не використовував Nokia 3310 дисплей в дизайні, так що мені доведеться поглянути на таблицю, перед зважуванням в цьому питанні. BigDog

Спасибі, сер, які вказують на напруга живлення питанням, оскільки я не торкався тієї частини, погано перевірити і запитати моїх товаришів по цьому і шукати надійні схеми, яка може виводити 3,3 В. Як щодо initializiation портів, сер? картинці? я вільно призначити який порт я повинен використовувати? як ПОРТ D. .. без обмежень?

сер, тільки питання, в цій програмі, чи є унікальні властивості кожного призначеного РБ портів, що він призначений, або я можу вільно призначені будь-якому з портів, щоб з'єднати їх в еквіваленті за контактами 3310? як SCLK, сцена, дозвіл, я можу вільно віднести їх до якої-небудь з портів в ПОРТ-D?
Взагалі так. Однак ви повинні переконатися, що ви вимкніть усі периферійні пристрої, які можуть одні й ті ж контакти, ADC, КПК і т.д. Просто перевірити дані про PORTD і всі периферійні пристрої, за, можливо, пов'язані з ним. Будь відкритий сток введення / виводу буде вимагати особливої ​​уваги, а також, при їх використанні в якості загальних цифрових виходів. BigDog

моя проблема в контакти SCLK, SDA, CS, і ВДЕ. їм під сумнів якщо є які-небудь обмеження за призначенням контактів на pic18f4620 щодо порту D.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 17:00 ---- ------ Попереднє повідомлення було в 16:56 ----------</span></span>
Є 3 периферійних пристроїв, які порт D має, RD RD 5 до 7 (Цифровий вихід, паралельний порт даних раб, підвищення ccp1 вихід) для інших портів (за винятком CCp1 вихід), тому я можу використовувати, щоб rd0 RD4 для мого необхідних портів / виводить дані і просто відключити паралельний порт даних раб периферичних?

Я прошу вибачення, у мене було не помічати інтерфейс потрібно. Щоб інтерфейс I2C пристрій MCU як правило, краще використовувати апаратні кошти за умови, інтерфейс, MSSP модуль в цьому випадку, зокрема ПІК, а не реалізації м'якої I2C або біт вдарив I2C інтерфейсом. I2C інтерфейсом PIC18f4620 є RC3 і RC4. В роботі
17,4 I2C Режим MSSP модуля в режимі I2C повністю реалізує всі ведучого і веденого функцій (включаючи загальну підтримку дзвінка) та забезпечує переривання на Запуск і зупинка біти в апаратних, щоб визначити безкоштовний автобус (з кількома господарями функції). Модуль MSSP реалізує стандартні характеристики режиму, а також 7-бітної й 10-бітної адресації. Два контакту використовуються для передачі даних. • Послідовні годинник (SCL) - RC3/SCK/SCL • Послідовні дані (ПДР) - RC4/SDI/SDA користувач повинен налаштувати ці висновки як входи або виходи через TRISC біт [/ QUOTE ] Якщо у вас є інші I2C пристрої вже підключений до шини I2C, це звичайно не проблема, оскільки вони були присвоїти унікальний адресу. BigDog

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back