імпульсний сигнал і синуса

I

Ipanema

Guest
Привіт,

Я отримав дуже фундаментальне питання задати.У чому різниця між імпульсу і синусоїди?Коли я застосовується як сигнал до фільтр високих частот (послідовно з'єднаних конденсаторів), DC рівні імпульсу не прагне до нуля, у той час як синус сигнал постійного струму рівні прагне до нуля.Pls консультування.

Спасибі,

Чи існує у вашій схемі є плюс і мінус харчування?
Якщо це правда, гріх хвилі середнє значення буде дорівнює нулю, і пульсу немає.
Може бути, це причина.

Привіт хлопці:

Це b'coz в frquency пульсової хвилі домену спостерігається у непарних гармонік у той час як синусоїда має тільки один гармоніки на потрібну частоту.Сподіваюся, це допоможе

Rgds

DC рівні не прагне до нуля??

Ваш вхідний сигнал проходить через конденсатор, через резистор, в землю, і ви вимірюєте напруга на резисторі.Правильно?

Який тип імпульсів?Як ви вимірювання напруги постійного струму?Може бути, ваш вимірювальний прилад має декілька дивне поведінка.

Привіт всім,

спасибі за відповідь.Я не підключити конденсатор серії вихідний навантаження.Коли я підключити серії ковпачок (2р) на виході навантаження 10Kohms (-3dB на 7.95MHz) з вхідний сигнал імпульсу на 15Ghz, DC рівні імпульсу прагне до нуля.Але я не розумію, чому WTH синусоїда, постійного струму буде прагнути до нуля, навіть якщо вихідний навантаження підключений.може бути, це HSPICE помилок?

Спасибі

Якщо ви не підключіть конденсатор серії в будь-який вихідний навантаження, то не тече струм, так що ви не маєте фільтр високих частот.

Середнє значення постійного струму синусоїди дорівнює нулю.

Я повинен щось відсутній.Чи можете ви показати нам свою схему або Spice коду, і краще пояснити, що ви розумієте під "рівень DC прагне до нуля"?

імпульсу прямокутної хвилі
і синус є синусоїда

Зазвичай високий перевал схем, які мають ряд
конденсатор буде виступати в якості блокаторів DC.Наприклад,
всіх дискретних підсилювачів транзистор, який буде використовувати BJTs
як правило, мають ємність у серії з вхідним сигналом до
підсилювача.Цей конденсатор блокуватиме компоненти DC
у вашій вхідний сигнал таким чином, що вона не буде змінюватися базовий зміщення
Вашого посилення BJT пристрою.
Таким чином, всі схеми, що мають конденсаторів шляху між
їх введення і виведення блоку DC компоненти
сигналів, що проходить між ними.
Ви можете представити вам синусоїда має два компоненти:
AC компонент певною частотою і постійної складової.
Які ваші високі ланцюга проходять потрібно, щоб пройти AC
компонента, але блок постійної складової, тому
вихідного сигналу завжди буде мати нульовий DC.

Сподіваюся, що це допомагає.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back