я потребу відповідь про JDM програміста

E

engesh

Guest
робити, з JDM достатньо, щоб програма ПІК 18F4550 чи нам потрібно щось інше ??????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????

Привіт, якщо ви збираєтеся програми більш, що 4550 у вашому житті? - Зберегти себе годин клопоту і гроші замовлення запасних частин і будівельних ciruits і намагається різного програмного забезпечення, щоб примусити все це працювати, плюс всі таблетки головного болю, щоб заспокоїти вас, коли він не працює, якщо ви один з дуже небагатьох щасливчиків, яким вдається в отриманні їх на роботу. Просто купити готові, гарантоване, Microchip PICkit2 програміст / debbugger / логічний аналізатор - ви не будете шкодувати про це - обіцянку! (Якщо ви маєте намір використовувати всі останні чіпи то pk3 є шлях, але Pk2 ще кращий вибір)

Ну ... я `м будував JDM програміст тип програми моєї 2550 і 4550, але так і не успіх. це frustating мене. і тоді я побудував Тейт стиль програміста (паралельний порт), і він чудово працює з моїм 877A, 2550 і 4550. а як wp100 сказав, краще володіти PICkit 2 / 3. позбавите себе від дійсно frustating день. :))

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back