як підключити обсягу на іншу точку макета

N

nozone

Guest
У КМОП-схем ВЧ, ми шаруватої конструкції, якщо я хочу підключити основний для верхніх транзисторів NMOS з більш високою напругою, а не GND, що найкращий спосіб підключення їх у макет?я повинен використовувати pwell dnw?

спасибі заздалегідь.

У повинні мати потрійну а процес, pwell в глибокій nwell

nozone пише:

У КМОП-схем ВЧ, ми шаруватої конструкції, якщо я хочу підключити основний для верхніх транзисторів NMOS з більш високою напругою, а не GND, що найкращий спосіб підключення їх у макет?
я повинен використовувати pwell dnw ?спасибі заздалегідь.

Так, у нас також потрійний процес, тому я просто це зробити.спасибі за відповіді на всі питання

Що таке розташування інструменти ви використовуєте?

nozone пише:

Так, у нас також потрійний процес, тому я просто це зробити.
спасибі за відповіді на всі питання

DNW використовується як добре МОП.Він також служить як ізоляції від onther типу пристроїв.У близнюка також процес, subsrate служить P свердловини NMOS.
Глибока N-а це дуже побоююся використовується для придушення шуму підстави зв'язку вводили в цифровій логіки в змішаному сигналу environment.During цифрових комутаторів логіки від високої до низької або навпаки він впроваджує шум, який буде поширюватися через substrate.Since чутливої схеми Analog буде на одній підкладці, шум може погіршити роботу аналогових наприклад circuit.For цього шуму можуть бути посилені ОУ і її результати будуть відрізнятися.
gafsos

Просто зробити N / W крана і підключити його до VDD.
Якщо коли-небудь N / W є в цих двох DNW або коротке.
Будь ласка, дайте мені знати, якщо у є ще якісь проблеми.Спасибі.

Варма.

nozone пише:

У КМОП-схем ВЧ, ми шаруватої конструкції, якщо я хочу підключити основний для верхніх транзисторів NMOS з більш високою напругою, а не GND, що найкращий спосіб підключення їх у макет?

jecyhale пише:nozone пише:

насправді, МОП-транзистори з РФ в деяких технологій 5 терміналів в макет; 3 відомих терміналів, терміналів 1 і об'ємних VDD термінал для охоронним кільцем

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back