як кран сигнали від приладова панель

K

kskr1004

Guest
Привіт всім,

Я хочу, щоб сигнали від крана приладова панель, я буду використовувати постукав сигналів для подальшого processing.how я можу натисніть сигналів без будь-яку дію panel.can кого запропонувати кращий шлях it.example сигнали, які я хочу, щоб кран з температурою, палива.на панелі цього пов'язані з мов.

З повагою

kskr1004 пише:

Привіт всім,Я хочу, щоб сигнали від крана приладова панель, я буду використовувати постукав сигналів для подальшого processing.how я можу натисніть сигналів без будь-яку дію panel.can кого запропонувати кращий шлях it.example сигнали, які я хочу, щоб кран з температурою, палива.
на панелі цього пов'язані з мов.З повагою

Привіт,
Це залежить від типу джерел рушійною датчиків.Наприклад, якщо сигнали з підстав, згаданих джерел струму, можна вставити невеликий резисторів в циклі і використання буфера amplifer підняти напругу для подальшої обробки.Якщо сигнали є цифровими, може бути, ви можете використовувати оптико ізолятори для крана сигналу.Для підстав, згаданих сигнали напруги, знову буферного підсилювача може бути використаний.Ви повинні розробити сигналу натиснувши інтерфейс в залежності від характеристик джерел сигналу водіння мов.

З повагою,
Laktronics

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back